Cum functioneaza Ahrefs si de ce este acesta important pentru campania ta SEO?

Cum functioneaza Ahrefs si de ce este acesta important pentru campania ta SEO

Foarte multe persoane se intreaba de ce numerosi webmasteri prefera Ahrefs si care sunt motivele pentru care ar trebui sa cumpere Ahrefs shared account. Ideea de baza este ca ahrefs iti ofera toate informatiile de care ai nevoie si are si un pret foarte bun atunci cand il cumperi de pe site-ul de mai sus.

Daca un site spammy va mentioneaza, doriti sa stiti asta pentru a-l dezactiva. Alertele Google (cu setarea „Numai cele mai bune rezultate”) nu va vir trimite un articol de pe un site spam. Deci iata un moment in care Ahrefs se va dovedi extrem de util. Alertele sunt un motiv pentru a cumpara Ahrefs.

Site Explorer

Acum ajungem la o parte majora a instrumentului, Site Explorer. Ahrefs Site Explorer este locul de cercetare pentru orice domeniu sau adresa URL in care sa va scufundati adanc. Aici faceti cea mai mare parte a analizei concurentiale. Prezentarea generala a Site Explorer acopera valorile standard SEO si multe altele:

  • Evaluarea domeniului
  • Backlink-urile conteaza
  • Numarul domeniilor de referinta
  • Pozitii cuvinte cheie organice
  • Text ancorat
  • Clasarea site-ului (din toate site-urile web)
De interes:  Ce trebuie să evitați atunci când alegeți hrana pentru pisici? De la coloranți la conservanți artificiali

Verificatorul de backlink va arata cine se conecteaza la site-uri sau articole similare. Aceste profiluri de backlink sunt cruciale pentru crearea de linkuri, astfel incat sa stiti cine poate avea mai multe sanse sa se conecteze la continutul dvs. similar. Din nou, dorim sa reiteram ca Ahrefs are cele mai multe backlink-uri pe care le-am vazut din orice instrument.

Un punct forte al Ahrefs este baza de date backlink

Profilele de backlink ale lui Ahrefs sunt extrem de cuprinzatoare datorita profunzimii si latimii crawlerelor sale. Bot-ul Ahrefs se cauta in mod constant pe web alimentat de o tona de calculatoare.

Daca un instrument nu gaseste atatea backlink-uri legale precum Ahrefs, atunci mai multe statistici nu sunt la fel de exacte. Acest lucru se datoreaza faptului ca backlink-urile sunt o componenta majora a multor metrici SEO de baza, cum ar fi ratingul domeniului si dificultatea cuvintelor cheie.

Aceasta sectiune va arata, de asemenea, numarul de domenii de referinta si care sunt toate site-urile care va intereseaza. Backlink-urile sunt o componenta majora a multor valori SEO principale, cum ar fi ratingul domeniului si dificultatea cuvintelor cheie .

De interes:  Articole excelente despre activitate OVB Romania

Site Explorer este, de asemenea, un alt loc in care puteti urmari rangul sau pozitia site-urilor pentru cuvintele cheie organice. Iti poti urmari propriul site sau concurentii. Sectiunea cuvinte cheie organice este un exemplu fantastic si un excelent exemplu de interfata de utilizator inteligenta.

Analiza SERP este practic o versiune completata a paginii de intampinare Google cu toate informatiile pe care le-ar dori o campanie SEO, cum ar fi ratingul de domeniu si numarul de backlink. Pentru a vedea analiza SERP, faceti clic pe sageata si SERP-urile sunt deschise intr-o sectiune extinsa.

Pentru a vedea caracteristicile SERP (precum o caseta de paragrafe sau un pachet de imagini), treceti peste pictograma specifica.

Site Explorer estimeaza, de asemenea, traficul de cautare organica pe care un site il primeste dintr-un anumit clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.