Cum alegem un salon de tatuaje de calitate?

Recenzii verbale si online

Primul lucru pe care te sfatuim sa-l faci este sa intrebi in jur. Vorbeste cu prietenii sau membrii familiei care s-au tatuat. Sau cereti-le sa-si intrebe, la randul lor, prietenii si familia.

Obtinerea sfaturilor direct de la oamenii pe care ii cunosti este un punct minunat de unde sa incepi. Daca au avut o experienta buna cu un anumit salon de tatuaje, atunci nu e nimic de pierdut contactandu-l pentru mai multe informatii, fie prin telefon, e-mail sau mergand la salon. Chiar daca nu gasesti un salon potrivit in acest fel, merita totusi sa te interesezi, deoarece s-ar putea sa-ti dai seama de posibilele experiente negative, precum si ce saloane e bine sa eviti.

Daca cunosti pe cineva care a fost tatuat de un artist care-ti este pe plac, verifica cum a rezistat tatuajul de-a lungul timpului. Toate tatuajele se estompeaza, dar daca vezi unul deosebit de slab sau estompat, e mai bine sa alegi alt salon.

De interes:  Cu ce vinuri asociem preparatele culinare sărate, dulci, picante sau acre? Dar cele tradiționale?

Cautarea online a unui salon de tatuaje iti poate oferi de asemenea informatii bune despre experientele din trecut ale altora. Urmareste artistul care te intereseaza pe Facebook si Instagram si citeste comentariile si recenziile. Trimite-le mesaje persoanelor care au fost deja tatuate de el si cere-le parerea. Daca artistul in cauza pare a fi neprofesionist, atunci cel mai bine ar fi sa treci peste el.

Portofoliu de lucru si imagini

Cere sa vezi cateva dintre lucrarile anterioare ale unui salon de tatuaje. Conform site-ului www.salon-tatuaje.ro exista cateva lucruri cheie de cautat atunci cand treci prin portofoliul unui artist sau cand privesti imagini cu operele lor:

Verifica daca liniile puternice si solide sunt netede si arata ca si cum ar fi fost realizate intr-o singura miscare. Vezi cat de bune sunt tatuajele desenate liber.

Uita-te la culoarea si umbrele lucrarilor lor. Verifica daca culorile sunt uniforme si fine. Un tatuator cu abilitati mai bune sau cu mai multa experienta ar trebui sa poata potrivi gradiente de culori adecvate. Daca nu reusesc sa amestece bine culorile, nivelul lor de calificare ar putea lipsi si in alte privinte.

De interes:  Bebelusul tau este pe cale sa primeasca taina botezului?

In cele din urma, cand te uiti la lucrarile unui artist, analizeaza ce simti. Faptul ca te uiti prin lucrarile lui anterioare te face sa te simti entuziasmat de viitorul tau tatuaj? Ai fi fericit sa ai un tatuaj din portofoliul lor permanent pe corpul tau?

Igiena

Saloanele de tatuaje au evoluat foarte mult de-a lungul deceniilor, iar standardele de igiena ale unui salon sunt un aspect extrem de important. O igiena slaba in timp ce se fac tatuaje poate duce la infectii, si boli nedorite. Nu merita sa faceti compromisuri legat de igiena.

Este important ca artistul sa poarte manusi in timp ce lucreaza. Studioul trebuie sa fie curat, cu suprafete igienizate in mod regulat dupa fiecare client. Orice plastic de pe scaune sau paturi trebuie schimbat dupa fiecare client.

Banca artistului, cutia de cerneala si scaunul ar trebui sa fie curate si organizate cu o multime de oale noi de cerneala, prosoape de hartie si cerneala. Toate acele, cernelurile si ghivecele ar trebui sa fie noi pentru fiecare client, acele provenind direct dintr-un pachet sigilat si steril.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.