,,Cu drag, despre România!” revine! Reportaj senzațional despre vatra satului românesc – Nu ratați o ediție de colecție, vineri, de la ora 21.00

”Cu drag, despre România!” revine din vacanță. După o vară plină de tragedii, în care ne-am încărcat sufletele cu suferință și moarte, facem o pauză și discutăm fără încrâncenare, fără culoare politică, despre lucrurile bune care se întâmplă în această țară și de ce trebuie să o iubim în continuare.

Nu ratați povestea actorului român de la Hollywood care s-a reîntors la glia părinților din cauza dorului care îl mistuia. Vă arătăm că există și români care au reușit prin muncă cinstită, curată, așa cum au învățat din străbuni.

Urmăriți un reportaj senzațional despre viața satului sfânt românesc, acolo unde timpul s-a oprit și unde mâncarea încă mai are gust ca la mama acasă. Atât de bun, încât turiștii străini se îndrăgostesc de România, iar vlogerii de succes fac milioane de vizualizări arătând minunățiile la care mulți români sunt orbi.

Nu ratați o ediție de colecție ”Cu drag, despre România!”, vineri, de la ora 21.00, numai cu Alexandra Păcuraru.

De interes:  Ludovic Orban, la Realitatea PLUS, despre Florin Cîțu: „Când ești intr-o funcție publică, trebuie să clarifici tot! Adevărul iese ca uleiul la suprafață...”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.