CSM Reşiţa continua seria meciurilor de pregătire în vederea noului sezon al campionatului Ligii 2. În acest sens, mâine, de la ora 18:00, în Valea Domanului rosso-neri întâlnesc formația FC Unirea Alba-Iulia, într-un alt meci de verificare, după ce în weekend au făcut o deplasare la Timişoara.

Partida amicală susţinută de CSM Reşiţa în compania formaţiei ASU Politehnica, sâmbătă dimineaţa, pe stadionul Ştiinţa, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Ambele goluri au fost marcate din lovituri de pedeapsă, după un meci în care rosso-neriii au a controlat jocul, dar destul de fragmentat şi plictisitor al celor două formaţii bănăţene care se vor întâlni oficial în campionatul Ligii 2.

Timişorenii au intrat cu avantaj la pauză după ce, pe finalul primei reprize, după o intrare a lui Ehmann la Cherecheş s-a dictat uşor penalty. Alin Ignea a marcat pentru alb-violeţi. În repriza secundă, după o dominare mai clară a cărăşenilor, Lazăr l-a faultat pe Velici în careu. Atacantul a şi transformat lovitura acordată şi meciul s-a terminat la egalitate.

De interes:  A fost descoperită „piatra soarelui” – Banat FM

Leontin Doană a trimis în teren următorul 11: Zimmermann – Dat, Banac, Vasiu, Ehmann, Vădrariu, Săulescu, Breşeni, D. Ene, Cioablă, Poiană. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Horvath, Toader, C. Cristea, Alex. Manea, Babei, Vlădia, Velici, Andr. Rus, M. Coman şi Musteţă.

Antrenorul reşiţean s-a declarata mulţumit la finalul partidei. Doană şi-a felicitat jucătorii pentru atitudine şi dăruire dar în acelaşi timp şi-a manifestat nemulţumirea pentru unii dintre ei care au câteva kilograme în plus.

CSM Reşiţa continuă şi campania de achiziţionare de abonamente pentru noul sezon care va debuta pe 3 august. În prima etapă reşiţenii vor primi vizita FC Universitatea Cluj. În această seară de la 20.15 la Emisiunea Călător fără bilet de la Banat TV invitați sunt Cristian Bobar și Leo Doană.

Sursa foto: facebook/CSMResitaOfficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.