Fostul deputat PSD Cristian Rizea anunță, într-o postare pe pagina de Facebook Spovedania lui Rizea că a decis să ia atitudine față de „infractorii care și-au trimis acoliții la Chișinau” să-l intimideze în speranța că va renunța la dezvăluirile pe care le face la Realitatea PLUS.

„Dragi romani, de astazi trecem si la fapte cu infractorii care si-au trimis acolitii aici la Chisinau sa ma intimideze in speranta ca voi renunta la dezvăluirile pe care le fac la Realitatea Plus!”, scrie Cristian Rizea, pe Facebook.

Totodată, acesta îi enumeră și pe cei care, spune el, încearcă să-l intimideze: Victor Ponta, Sebastian Ghiță, Dragoș Dobrescu, Radu Budeanu și Orlando Valache.

„Ii anunt pe aceasta cale pe Victor Ponta, Sebastian Ghita, Dragos Dobrescu, Radu Budeanu si Orlando Valache ca le-am facut plangere penala si nu voi renunta la a spune romanilor ADEVARUL ! Acesti 5 infractori vor sa ma reduca la tacere asa cum au facut si cu Codrut Marta, disparitie despre care va voi da detalii explozive in curand”, scrie Rizea.

De interes:  La mulți ani, Cher!

Totodată, fostul deputat atașează răspunsul pe care l-a primit astăzi de la Parchetul General prin care îi este adus la cunoștință faptul că plângerea adresată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost înregistrată. 

„Alături de voi, români, voi reuși”, mai scrie Rizea. 

 

Sursa: Realitatea din Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.