Situație într-o permanentă dinamică la Spitalul Victor Babes din Timișoara. După ce trei noi pacienți cu coronavirus au fost internați în ultimele 48 de ore, altul s-a vindecat.

Este vorba despre elevul de 16 ani, al cărui test a iesit pozitiv după ce acesta a stat în același imobil cu unchiul său,confirmat cu coronavirus. La rândul său, unchiul a călătorit în același avion cu pacienta o din Timiș, o femeie de 38 de ani care a venit din Italia.

Doi dintre colegii băiatului, o fată care învăța în aceeași clasa și o alta, care mergea la același liceu, au primit si ei confirmarea că suferă de coronavirus. Lor li s-a adăugat un bărbat și o fată din județul Hunedoara, aduși la spitalul Victor Babes din Timișoara, după ce au fost depistați pozitiv la testarea pentru coronavirus.

Între timp, testele băiatului de 16 ani sunt negative, așa incât se consideră că el este vindecat. El a fost externat. . A  fost transportat la domiciliu cu Ambulanţa şi i s-a pus la dispoziţie o camera separată de restul familiei.

De interes:  Lumea nu-i ştie sau i-a uitat. Oameni care au inventat componente şi tehnologii esenţiale pentru electronicele de astăzi – William Sturgeon, electromagnetul şi Charles Babbage, maşina de calcul programabilă – Banat FM

În spital raman cele doua colege ale sale, fata si barbatul din Hunedoara. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.