Copila ucisă în Grădina Botanică din Craiova a sunat la 112 înainte de a fi omorâtă

Crima care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova marți, 27 iunie, a șocat o țară întreagă. Doi tineri care se plimbau pe alee au fost atacați cu sânge rece de un puști în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, fiu de polițist.

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul tragediei petrecută în Grădina Botanică din Craiova. Meliss, copila de 14 ani ucisă, a sunat la 112 după atac.

Fata le-a spus operatorilor că ea şi prietenul său au fost înjunghiaţi. La doar câteva clipe după, un trecător a găsită pe copilă fără suflare. Meliss le-a spus oamenilor legii că atacatorul avea faţa acoperită, iar ulterior, operatorul nu a mai putut discuta cu ea, scrie reporter24.ro

La scurt timp după, un alt apel la 112, anunţa că doi tineri sunt într-o baltă de sânge.

Crima înfiorătoare petrecută acum două zile, ziua în amiaza mare, în Grădina Botanică din Craiova i-a șocat chiar și pe criminaliști. Experții susțin că acesta era perfect lucid în momentul atacului.

De interes:  Explorarea Platformei Digitale ProTrain.ro

Psihiatrul Gabriel Diaconu a declarat pentru un post TV că faptele monstruoase ale adolescentului trădează o parte deviantă a personalității sale. Mai mult decât atât, specialistul este de părere că a fost perfect lucid în momentul în care a săvârșit atacul sângeros.

„A existat luciditate. Intenţia lui a fost că de data asta o să fac o faptă de mare violenţă. Asta arată o fereastră în personalitatea lui care este profund deviantă. Legea va trebui să fie aspră cu el”, a spus medicul.  

Totodată, și criminalistul Dan Antonescu, fost polițist cu experiență de zeci de ani în cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, a precizat că la baza motivației criminale ar putea să fi stat, fie o substanță psihotropă, fie o mare frustrare.

 „Acest copil a comis o faptă de o ferocitate cum rar întâlnim. Puterea aceasta o putea avea fie dintr-o substanţă psihotropă, fie o frustrare majoră, era elev al unei şcoli militare, rigoarea militară presupune restricţii, frustrări”, a spus fostul polițist. 

Emanuel Bădică, tânărul în vârstă de 19 ani, înjunghiat marţi, s-a trezit din comă, potrivit unor surse locale. Emi, cum îi spun prietenii, era prietenul lui Meliss şi a fost atacat şi el de cadetul de la Liceul Militar Craiova Mario Alexandru Fojică, în vârstă de 17 ani.

De interes:  Nicolae Robu, înfrânt în alegeri: Sunt mândru de ce-am lăsat în urma mea

„Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex si sustinut de terapie intensivă. În cursul zilei de azi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță. La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evolutia lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare in zona de risc.

Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat!”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Ieri, sute de oameni s-au mobilizat să doneze sânge pentru Emi Bădică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.