Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de ploi torențiale pentru mai multe localități din județul Caraș-Severin.

Potrivit avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în județul Caraș-Severin se vor semnala averse torențiale care vor cumula 35-45 l/mp, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, intensificări puternice ale vântului și frecvente descărcări electrice.

Avertizarea vizează localitățile Reșița, Târnova și Ezeriș.

ANM a emis, miercuri, și o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi pentru București și 37 de județe, valabilă de la ora 12.00 până la ora 23.00.

Potrivit meteorologilor, vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-40 l/mp.

De interes:  Fraudă de proporții în PNL - Cum ELIMINĂ tabăra Cîțu susținătorii lui Orban. Luminița Barcari, acuzații-bombă la Culisele statului paralel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.