Cod galben de vreme rea în vestul țării

Județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Arad se află sub incidența unui cod galben care vizează intensificări ale vântului, dar și ninsori și viscol în zonele înalte.

Conform meteorologilor până în 27 februarie, ora 21:00,  la munte, îndeosebi în zona înaltã, se vor semnala intensificãri ale vântului şi viscol. În intervalul menţionat vântul va avea intensificãri la munte, mai ales la altitudini mari, unde la rafalã se vor atinge viteze de 70….110 km/h. Ninsori, temporar viscolite, vor fi şi pe parcursul zilei de vineri, 28 februarie şi în prima parte a nopţii de vineri spre sâmbãtã (28/29 februarie).

În intervalul 7 februarie, ora 11:00 – 27 februarie, ora 21:00,  judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman sunt sub incidența unui cod galben emis de meteorologi.  Fenomene vizate: intensificãri ale vântului  În intervalul menţionat, în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman, vântul va avea intensificãri, iar la rafalã se vor atinge viteze, în general, de 60…70 km/h.

De interes:  Pompierii au intervenit în 56 de localităţi din 19 judeţe, inclusiv în Bucureşti, pentru a evacua apa din case

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.