Cheryl continuă să ne vorbească despre problemele întâmpinate cu foști iubiți în noul videoclip ”Let You”

Cheryl continuă să ne vorbească despre problemele întâmpinate cu foști iubiți în noul videoclip ”Let You” | Official Video

Cheryl continuă să ne vorbească despre problemele întâmpinate cu foști iubiți în noul videoclip ”Let You”. Artista admite că este vina ei că lucrurile nu au decurs așa cum i-ar fi plăcut, amintind în versuri și de greșelile pe care ei le-au comis.

„Am făcut greșeli în relațiile pe care le-am avut. Am fost cu bărbați care își doreau să mă controleze, care m-au făcut nefericită, dar cărora le-am permis să se comporte așa. Despre asta vorbesc în noua piesă”, a detaliat Cheryl.

„Let You” urmează aceeași direcție ca și single-ul „Love Made Me Do It”, lansat în noiembrie anul trecut. Artista ne povestește despre relațiile sale, noile piese luând forma unui jurnal intim, împărtășit însă publicului larg.

În 2014, Cheryl lansa albumul „Only Human”. Acest disc a fost apreciat de publicul englez, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK. Metarialul a inclus piesa „Crazy Stupid Love”, cu Tinie Tempah, ajunsă hit în Marea Britanie.

De interes:  Iarna și-a intrat în drepturi. Se intervine pentru deszăpezire

Cheryl Cole este fostă membră a grupului Girls Aloud. Artista și-a început cariera solo în 2009, de atunci lansând patru materiale de studio: ”3 Words” (2009), ”Messy Little Raindrops” (2010), ”A Million Lights” (2012) și ”Only Human” (2014). În lista hiturilor sale se regăsesc piese ca „Fight for This Love”, „Promise This” și „Call My Name”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.