Cele mai vandute sisteme de expunere din Romania in 2019

In randul articolelor publicitare, sistemele de expunere ocupa un rol extrem de important. Fie ca vorbim de prezenta la un targ sau la o expozitie, de participarea la un eveniment ca si organizator, sponsor sau partener sau de personalizarea spatiului unde se desfasoara activitatea, companiile pun un mare accent pe elementele de publicitate indoor sau outdoor precum sistemele de expunere.

Pentru ca ne apropiem de finalul anului, eXpoPrint Media, una dintre cele mai vechi compania de pe piata de sisteme de expunere si afisare din Romania, cu o experienta de peste 15 ani, a oferit informatii din piata, cu ajutorul carora putem afla care au fost cele mai vandute sisteme de expunere in anul 2019.

  1. Sisteme de expunere tip Pop Up Spider Magnetic

Pop Up-ul Spider este cel mai popular sistem de expunere din Romania. Acesta poate fi folosit cu succes la numeroase evenimente precum targuri si expozitii, lansari de produse, conferinte si chiar evenimente artistice si muzicale. De asemenea, constituie un bun suport pentru panourile fotografice de la nunti si botezuri. Trebuie sa stii ca este usor de transportat, se monteaza rapid, iar impactul pe care il are este unul garantat. Cel mai solicitat astfel de sistem de expunere in 2019 a fost Pop up-ul Textil Wave Curb cu dimensiunea de 3m, un produs de top din gama standurilor mobile de tip pop up care a atras instant privirea tuturor trecatorilor, oferind o zona vizuală mare. Optional, acesta poate fi instotite de o iluminare LED sau halogen pentru a fi pus in valoare pe timpul noptii sau in zonele intunecate.

  1. Steaguri Vela Publicitare

Steagurile Vela sunt extrem de utile atunci cand vrei sa atragi atentia si sa sporesti curiozitatea. In 2019, acestea au reprezentat cel mai popular sistem de expunere atunci cand a fost vorba despre un eveniment sportiv outdoor si despre zonele de acces la anumite targuri si expozitii. Inaltimea lor poate ajunge pana la 5,2 m sporind extrem de mult vizibilitatea. Vedeta categoriei in 2019 a fost steagul personalizat de tip Vela, cu forma de pana si inăltime totala de 4,25m. Acest sistem de expunere asigura o suprafata generoasa de expunere ce garanteaza captarea atentiei insa este usor de transportat si montat.

  1. Counter expo desk

Participarea la targuri si expozitii a fost o activitate extrem de importanta pentru companii in 2019. Avand in vedere concurenta existenta pe piata, marketing-ul vizual ocupand un rol vital in strategia de marketing aleasa. Cel mai vandut counter expo desk a fost modelul Pop up Desk oval cu arici. Acesta are dimensiunile printului de 1,82 x 0,9m cu vizibilitate frontala de 0,7×0,9 m, iar montat are dimensiuni totale de 91x94x45 cm. Ceea ce face acest sistem de expunere si afisare al mesajelor publicitare este ca montarea desk-ului se face intr-un timp foarte scurt, nu exista riscul sa fie montat gresit sau sa se desprinda printul, ofera vizibilitate de la distanta, iar potentialii clienti pot fi informati rapid, eficient si beneficiezi de suport de materiale promotionale atat pe suprafata counter-ului, cat si de un spatiu de depozitare in interiorul acestuia.

  1. Sisteme de expunere tip Totem textile

Acest sistem de expunere este similar unui sistem de tip roll up insa, in cazul sau, print-ul se efectueaza pe un material textil flexibil care se tensioneaza perfect pe un cadrul de aluminiu. Se potriveste perfect si in spatiile mici datorita faptului ca amprenta sa la sol este destul de redusa. Se recomanda a fi folosit in spatii interioare precum birouri, studiouri, clinici medicale, receptii, magazine, showroom-uri si centre comerciale. Anul 2019 a adus in atentia companiilor stadul cu suport pentru tableta cu print textil.

Daca esti interesat sa iti promovezi produsele sau serviciile, viziteaza site-ul expoprint.ro si afla care dintre sistemele de expunere si afisare te avantajeaza cel mai mult in camapaniile de marketing desfasurate de compania ta.

De interes:  Caraş-Severin: Doi candidaţi pentru funcţia de primar în alegerile locale din oraşul Moldova Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.