Cele mai avantajoase asigurari boala

Inainte de a lua o decizie, orice om ar trebui sa isi imagineze cum se vor derula lucrurile in viitor. Multi sunt optimisti si este bine sa aiba puterea aceasta. Abordarea intr-o nota optimista a vietii ajuta mult. Altii vad lucrurile in negru si stau posomorati tot timpul. Dincolo de aceste aspecte, omul trebuie sa abordeze viitorul cu maxima precautie.

Isi poate imagina ca se poate imbolnavi grav. Sta in concediu medical o perioada, dar veniturile scad substantial, apoi trebuie sa mearga la spital, sa isi faca o operatie, sa se refaca si lucrurile sa intre pe fagas normal. Daca nu ia masurile care se impun, situatia se poate agrava.

Se duce la medicul specialist, sta de vorba cu alti pacienti si afla ca interventia respectiva costa 9000 de lei. E presat de timp, dar nu poate face rost de acesti bani. De ce? Banii pe concediu medical i-au ajuns la limita si nu a pus nimic bine pentru perioadele de criza. Pur si simplu nu le-a luat in calcul. Familia este trista si nu isi poate reveni din soc. Nici ea nu este mai puternica decat bolnavul si nu are de unde completa banii pentru operatie. Poata ca sunt persoane care cheltuiesc 9000 de lei in cateva zile la mare, in timp ce altele nu pot strange aceasta suma pentru salvarea unei vieti…

E timpul ca persoana de mai sus sa se trezeasca din cosmar si sa ia in calcul asigurari boala pe care le poate face de la domiciliu prin intermediul dispozitivelor. Ele vor face ca in caz de imbolnavire, asiguratul sa nu mai intre in panica pentru ca nu are bani sa fie ingrijit si sa se faca din nou bine.

De interes:  Două accidente grave în Timiș. Sunt șase victime, printre care și un copil

Nimeni nu poate spune ca nu se va imbolnavi niciodata, fiindca vulneranilitatea fiintei umane este renumita! Este posibil ca din cauza statului in soare sa apara o pata mica pe piele careia nu i se da importanta, dar care se impune sa fie scoasa printr-o operatie cu laser. Oamenii au multi inamici: bacteriile, virusii, disfunctii ale organismului, de aceea trebuie sa isi asigure sanatatea.

Pentru a-si face o asigurare de sanatate, doritorul se asaza la biroul sau in fata laptopului si intra pe site-ul brokerului de asigurari Asigurare-de-sanatate.ro, citeste termenii si conditiile, apoi studiaza tipurile de asigurari medicale.

Exista asigurari medicale universal-valabile care sunt de folos pentru tratarea tuturor bolilor si decontarea cheltuielilor de spitalizare, asigurari utile in cazul unor boli de natura oncologica si asigurari axate strict pe spitalizare.

Pentru fiecare grupa se pot face asigurari Plus sau Premium, tarifele lor fiind diferite. Politele Premium sunt mai scumpe decat cele Plus, dar asigura ingrijiri medicale in clinicile din Turcia si statele europene, spre deosebire de asigurarile de tip Plus care deconteaza cheltuieli facute la nivel national.

De interes:  Raporta COVID-19, de astăzi. Din nou sunt raportate zeci de decese din perioade anterioare

360 Care este una dintre asigurarile medicale cele mai solicitate datorita oportunitatilor pe care le ofera in caz de imbolnavire. Numarul consultatiilor, controalelor, analizelor, investigatiilor si tratamentelor este practic nelimitat si in cazul asigurarii de sanatate Plus si in cazul asigurarii de tip Premium.

Pretul unei mamografii unilaterale pentru un asigurat medical de la serviciu este de 140 de lei, iar o mamografie bilaterala costa 200 de lei, o radiografie bazin costa 120 de lei si exemplele pot continua. In cazul unei boli grave, investigatiile serioase ajung la mii sau zeci de mii de lei.

Orice plan de tratament debuteaza cu o consultatie, iar pretul acesteia este de cel putin 150 de lei. Consultatiile vor continua insa si dupa aplicarea tratamentelor pentru a se vedea starea pacientului.

Daca o persoana are nevoie de 10 consultatii, va plati 1200 de lei numai pentru acest lucru, tocmai in perioada in care veniturile sale scad. Asigurarea de sanatate ii ofera dreptul la un numar nelimitat de consultatii.

Una este ca un pacient sa se bazeze pe un fond de 90 000 de lei pentru spitalizarea in Romania si alta este sa fie ingrozit de faptul ca nu va avea de unde sa plateasca acesti bani.

Situatia ideala este cea in care un asigurat se poate baza pe suma de 150 000 de lei in caz de spitalizare si ca va fi tratat la cele mai bune clinici din strainatate.

De interes:  Sărbătoare 15 iunie – Zi mare în calendarul ortodox – Cruce cu negru

Sunt asigurari medicale care acopera si cazarea la hotel a insotitorului. Domnitele tinere care intentioneaza sa dea nastere unui copil sunt stimulate sa isi faca asigurari medicale prin faptul ca li se asigura monitorizarea sarcinii in valoare de 2500 de lei si ingrijiri speciale si asistenta la nastere in valoare de 7500 de lei. Asemenea sume rezerva mamei dreptul de a sta intr-o camera separata cu copilul ei, daca doreste acest lucru si de a primi vizitele celor dragi, echipati corespunzator.

Sunt bune si asigurarile medicale pentru spitalizare, dar si cele care acopera cheltuielile in cazul unei boli oncologice, tot ce ajuta la combaterea bolii si restaurarea sanatatii este bun.

O persoana aflata in imposibilitatea de a suporta cheltuielile de spitalizare se streseaza si se imbolnaveste mai tare.

Termenul minim de asigurarea bolii este de 1 an, iar termenul maxim este de 3 ani, in timp ce platile pot fi facute lunar, la trei luni, la sase luni sau anual.

Pe asigurare se pot adauga asigurati suplimentari. Romanul prevazator isi face iarna car si vara sanie, chiar daca nu le va folosi niciodata. Mai bine sa existe asigurarea medicala si asigurarea de locuinta si sa nu fie nevoie de ele, decat sa se intample vreo nenorocire si sa nu fie bani pentru ingrijirea atenta si reconstructia partiala a casei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.