ce-trebuie-sa-stii-despre-cabinele-de-dus-walk-in

Cabina de dus walk-in este o solutie la moda si practica atat pentru baile mici, cat si pentru cele spatioase. Cabinele de dus pot fi ajustate cu precizie la dimensiunile si forma spatiului in care sunt instalate. Popularitatea cabinelor de dus fara cadita este in crestere. Cabina de dus walk-in este foarte usor de folosit, avand un design care permite intrarea fara efort, fiind ideala pentru persoanele in varsta, care se straduiesc sa ridice piciorul si sa isi pastreze echilibrul.

Alternativa excelenta pentru caditele traditionale de dus

Daca achizitionezi o cadita de acril, trebuie sa adaptezi proiectul la dimensiunile sale, dar daca folosesti o inchidere pentru dus, nu trebuie sa-ti mai faci griji. In loc sa instalezi o cadita de dus, poti pune panourile din sticla direct pe gresia din baie, sau pe un spatiu de podea ceramica special realizat pentru cabina de dus.

Usor de instalat

Decupajul in podea pentru montarea dusului fara cadita poate fi realizat in mod traditional: in primul rand, suprafata podelei unde se presupune ca ar trebui sa fie cabina, trebuie indepartata. Apoi, spatiul ar trebui sa fie umplut cu beton si ar trebui sa se faca inclinatii adecvate in podea. Dupa aceea, suprafata trebuie amorsata si impermeabilizata folosind folie lichida sau masa de izolare. Trebuie facuta scurgere in puncte sau scurgere liniara. Acesta din urma are o suprafata mai mare pentru receptia de apa si are un aspect mai estetic si mai modern. Pot fi modele simple sau in unghi pentru instalare in colturi, sau pot fi adaptate pentru ca placile de gresie sa fie instalate deasupra lor. Aspectul important este ca, datorita scurgerilor moderne ale tavilor de dus care se instaleaza la nivelul podelei, este foarte usor sa elimini orice impuritati din sita de scurgere.

De interes:  Trusouri pentru botez care se potrivesc pentru toate gusturile

Pereti de sticla

Cabinele walk-in sunt construite folosind pereti de sticla. Daca dusul este situat intr-un colt de baie, poti alege o optiune cu un singur perete si o intrare complet deschisa pe cealalta parte. O alta solutie este o cabina de dus cu pereti din sticla pe ambele parti, si realizarea unei intrari mai mici pe una dintre ele. In baile mari, se pot folosi cabine de dus cu intrare pe ambele parti, unde un singur perete de sticla separa dusul de restul camerei.

Avantajele unei cabine de dus walk-in:

  • Baie confortabila datorita spatiului mare.
  • Forma cabinelor poate fi adaptata la dimensiunile baii.
  • Faciliteaza amenajarea unei bai la ultimul etaj cu tavane inclinate sau camere in forma atipica.
  • Acces usor in cabine, ceea ce este deosebit de important daca sunt folosite de copii, varstnici sau persoane cu dizabilitati.
  • Placile ceramice instalate in cabine sunt la fel ca cele din restul baii, ceea ce imbunatateste impresia estetica a interiorului si il face vizual mai mare.
  • Confera baii un aspect modern.
  • Fiind realizate numai din sticla, cabinele de dus walk-in sunt foarte usor de curatat si de intretinut.
  • cabina de dus walk-in are linii curate si un aspect minimal si modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.