Ce poți face cu o Harley Davidson în Hawaii? Află de la Katy Perry | Official Video

Katy Perry ne duce într-o excursie în Hawaii în cel mai nou videoclip al său, „Harleys In Hawaii”. Noua piesă are un vibe R&B old school şi este completată cu imagini exotice din insulele atât de apreciate de turişti.

„Harleys In Hawaii” începe cu o Katy Perry rebelă pe o motocicletă Harley Davidson. În spate se desfăşoară munţii vulcanici din Hawaii şi văile nesfârşite verzi. Piesa este una ritmată, de dans senzual şi zile leneşe pe plajă. Protagonista este o Katy Perry cu păr lung de o nouă nuanţă şi gata să danseze singură într-un bar părăsit. Urmează o înlănţuire de imagini clasice pe plajă, cu îndrăgostiţi care întâmpină valurile oceanului, flori în păr şi costume de baie.

Clasicele iconuri ale Hawaii-ului apar, de la cercul de hula la ukulele. Vedem coktailuri colorate, decoruri aprinse şi flori uriaşe puse în păr de artista americană. Aceasta nu se fereşte să se sărute cu bikerii din clip, care oferă un contrast masculin şi rebel delicateţii fetelor ce ţopăie în pijamale. Pop star-ul a filmat acest clip în Hawaii şi a avut la cârma regizorală studio-ul Manson din Barcelona.

De interes:  Câte paturi ATI COVID sunt ocupate în toată țara?

Noua piesă a fost compusă alături de Charlie Puth, Johan Carlsson şi Jacob Kasher Hindlin. Acest single vine după release-urile „Never Really Over” şi „Small Talk”, care ne prezintă o Katy Perry ce şi-a regăsit feminitatea şi senzualitatea, după o perioadă dificilă. Artista de 34 de ani a postat teasere pentru noul clip pe Instagram, indicând şi că melodia se referă la o escapadă a sa alături de iubitul Orlando Bloom în statul american insular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.