„Nu ştiu de ce sunt chemată. Vreau să văd şi pe urmă stăm de vorbă, nu ştiu nimic. Luptăm în continuare”, a declarat mariana Şărămăt, la intrarea în Secţia de anchetare a magistraţilor.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un procuror din acea structură a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. Astfel, procurorii de la Secţia de anchetă efectuează verificările.

Totodată, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a sesizat Inspecţia Judiciară pentru a efectua cercetări cu privire la conduita şi modul în care procurorul a intervenit.

Fetiţa a fost luată cu mascaţii la finele lunii iunie din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!”. Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei.

De interes:   Xiaomi lansează seria Redmi Note 11 în România

Articolul Cazul Sorina. Fosta asistentă maternală a fetiţei, audiată de procurori: Luptăm în continuare apare prima dată în Ziarul Nationalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.