Cătălina Trupșor: „Color Smart a adus în Timișoara universul culorilor și texturilor”

Color Smart Distribution, compania românească, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al brandurilor de vopseluri premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints, a intrat recent pe piața din Timișoara.

Cu o experiență de peste 17 ani, compania este pregătită să dea viață caselor din Timișoara, cu produse de calitate superioară, texturi și culori inedite, care vin la pachet cu servicii integrale.

Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart, ne-a acordat un interviu în care ne-a vorbit despre noutățile pe care compania le aduce pe piața locală, dar și despre cât de ușor este să-ți transform locuința la care visezi în realitate.

Care sunt principalele atuuri pe care le au produsele Color Smart?

Când vorbim de produsele Color Smart, vorbim de calitate superioară, de experiență și dezvoltare continuă. Aducem în Timișoara vopselurile premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints, produse de lux care fac diferența atunci când vorbim de design interior. Color Smart este un adevărat univers al culorilor și texturilor, dacă ne gândim la gama variată din portofoliul nostru. Partenerul nostru Novacolor lansează în fiecare an noi produse și texturi speciale, din materiale inovatoare. Pittsburgh Paints, brandul american numărul 1 mondial de vopseluri și materiale speciale pentru decorațiuni interioare are în portofoliu peste 2000 de culori marcă înregistrată, care pot fi reproduse în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell. De asemenea, produsele noastre sunt ecologice, realizate din materiale sustenabile, se aplică și se întrețin ușor. Acestea au o rezistență îndelungată și își păstrează culoarea, textura și finisajul ales pentru o perioadă de ani de zile.

De interes:  Ghid complet pentru înmatricularea mașinii în Timișoara

Ce aduce în plus Color Smart în piața din Timișoara?

Pe lângă vopselurile premium și premium plus din portofoliul nostru, Color Smart vine să ofere clienților pachetele personalizate de servicii și chiar proiecte la cheie. Astfel, suntem aici să punem la dispoziția clienților consultanță în alegerea culorii, texturii și finisajelor potrivite, în funcție de specificul proiectului, consultanță în bugetare (estimarea și calcularea bugetului), suport tehnic pentru pregătirea vopselei, consiliere în șantier, precum și recomandări de specialiști cu care companiile pot colabora – arhitecți, designeri, constructori, aplicatori.

În același timp, pentru ca proiectele clienților Color Smart să fie la nivelul de calitate dorit și cât mai simplu de efectuat, investim în formarea profesioniștilor. Venim pe piața din Timișoara să oferim cursuri prin Academia Novacolor, care sunt o noutate pe piață. Ne dorim să investim în formarea, evaluarea și dezvoltarea mai multor echipe de aplicatori. Prin acest tip de programe de pregătire, formăm profesioniștii cu care ulterior colaborăm.

Există în prezent în Timișoara specialiști care pot lucra cu produsele Color Smart?

De interes:  Top 10 modalități de a găsi cele mai bune oferte cu cupoane de reducere

Piața din Timișoara se bucură de o comunitate numeroasă de designer și arhitecți, având în vedere că  aici este una dintre cele mai renumite facultăți de arhitectură din țară.  De asemenea, oferta serviciilor de design interior este și ea bogată. În plus, așa cum spuneam venim să creștem o echipă nouă de specialiști. În acest sens, vom organiza workshopuri dedicate fiecărei categorii în parte, cursuri în cadrul Academiei Novacolor pentru a forma viitori maeștrii, dar și evenimente de networking în care să cunoaștem mai bine comunitatea și clienții din Timișoara și în aceeași măsură și ei pe noi. Până la finalul anului ne propunem să fim mai aproape de fiecare comunitate în parte, și să fim prezenți în mediile relevante pentru specificul businessului nostru.

În ce măsură credeți că va schimba Color Smart piața de design din Timișoara?

Piața de design interior din Timișoara este deja în schimbare, vedem un interes tot mai mare pentru această zonă și ne bucură că oamenii încep să înțeleagă tot mai mult cât de important este spațiul în care locuiesc și își doresc să-l transforme astfel încât să le ofere acea stare de wellbeing, atât de importantă în zilele noastre. De asemenea, cererea de produse este și ea în creștere, de aici și decizia de a deschide un showroom în Timișoara. Zona de vest a țării crește tot mai mult, iar numărul mare al comenzilor ne-a determinat să venim mai aproape de clienții noștri și să răspundem astfel mai rapid nevoilor lor și în același timp să îi ajutăm punându-le la dispoziție și serviciile noastre de consultanță.

De interes:  Intreaba un avocat online fara deplasare - Consultanta Juridica

Totodată, vedem în Timișoara o altă mișcare interesantă, în sensul că oamenii încep să aleagă calitatea și să fie interesați de produse ecologice, care asigură un mediu sănătos acasă, dar în același timp protejează și resursele planetei, iar vopselurile din portofoliul Color Smart au cele mai mici emisii de substanțe toxice, sunt anti-bacteriene și anti mucegai.

Cum a reușit Color Smart să rămână în piață mai bine de 17 ani? 

Suntem o companie cu experiență, matură și care știe nu doar să ofere produse și servicii profesionale clienților săi, dar să facă recomandări și să înțeleagă nevoile acestora. Totodată, suntem o companie proaspătă, flexibilă, care aduce trendurile internaționale în România. Ceea ce ne-a determinat întotdeauna să ne dezvoltăm a fost faptul că am pus încă de la început clientul pe primul loc. Întreaga noastră strategie și toate planurile noastre de extindere și creștere au fost creionate în jurul clientului nostru. Am fost tot timpul și rămânem în continuare atenți la nevoile pieței și la solicitările din partea clienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.