Când femeia îți spune că te iubește, nu o crede! Ea așteaptă să îi demonstrezi că are și pe cine. :) – Banat FM

Când femeia îți spune că te iubește, nu o crede! Ea așteaptă să îi demonstrezi că are și pe cine. 🙂

cand-femeia-iti-spune-ca-te-iubeste-nu-o-crede-ea-asteapta-sa-ii-demonstrezi-ca-are-si-pe-cine

Prea mulți bărbați care se culca pe-o ureche. Astia și-au tocit timpanul.

Din acest motiv nu mai aud. Sunt surzi la tot ce mișca in jurul lor. Uneori, ea apare dezbrăcată in fața lui iar el ii spune sa se dea puțin la o parte. Nu de alta dar jocul de pe PlayStation e mai interesant. :))
In iubire nu prea ai voie sa dormi. De visat o faceți impreuna. Cu ochii deschiși. Iar cand unul pierde ritmul, te oprești pentru a-i da o mănâ de ajutor.

Prea multi bărbați ce cred ca o femeie deja cucerita va rămâne asa. E ca si cum ai ajunge de la 110 kg la 80. Daca nu faci nimic ca sa te menții dupa, s-ar putea sa ajungi mai rau ca la inceput.

Prea multi bărbați ce considera ca femeia poate înghiți orice. La un moment dat, diafragma sufletului va spune stop. Nimeni nu poate înghiți rahat cu lingurița si sa ii mai si placa. Nu e îndeajuns ca relația dintre ei pute. La propriu. Când egoul acoperă orice miros de parfum primit in dar. Hai sa mai punem si paie pe foc. Il loc sa dam foc mizeriei din interior.

De interes:  S-au stabilit grupele Europa League, sezonul 2023/2024!

Prea multi bărbați care o dau in bară. Pe unii nici nu ii mai interesează sa dea gol. Atunci cand golul din inimă nu il mai poți umple. Ei nu isi dau seama ca, nu de putine ori, mingea e in terenul lor. Depinde numai de ei cat de repede ajung la poarta inimii. De multe ori, aleg sa se dea răniți. Se prăbușesc pe terenul dragostei si mimează o durere surdă. Surzi sunt si ei atunci cand jocul se încheie brusc si nu înțeleg de ce.

Prea multi bărbați ce cred ca daca femeia ii iubește acum, ii vor iubi mereu. Mereu e un cuvânt atât de greu. Din păcate, multi obosesc prea repede.

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.