Caminul de batrani Acasa: Locul unde varsta a treia devine o experienta placuta si reconfortantă

Caminul de batrani “Acasa” este unul dintre cele mai mari camine private de acest gen din Romania. Acesta este situat in comuna Ciorogarla, judetul Ilfov, pe Strada Ana Ipatescu, Nr. 100B, la doar 10 km de Bucuresti. Amplasarea in zona rurala, langa padure si manastirea Samurcasesti, face din acest camin un loc ideal pentru persoanele varstnice care doresc liniste si aer curat.

Caminul de batrani “Acasa” ofera o capacitate de 220 de locuri, in trei cladiri noi si moderne. Fiecare camera este spatioasa, confortabila si dotata cu mobilier modern, TV satelit, grupuri sanitare proprii si acces la telefon, internet, radio si corespondenta personala.

In plus, caminul dispune de o serie de dotari si facilitati care asigura confortul si siguranta rezidentilor. Astfel, paturile sunt de spital, cu laterale culisante si roti, reglabile inclusiv pe inaltime, pentru a satisface toate nevoile batranilor. Curtea este amenajata cu spatii pentru parcare, alei, spatii de relaxare cu banci, mese, balansoare, flori si arbori ornamentali. De asemenea, caminul este dotat cu centrale termice si sistem de supraveghere video in fiecare camera.

Caminul de batrani “Acasa” este licentiat si acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, ceea ce garanteaza calitatea si siguranta serviciilor oferite. In plus, echipa de profesionisti si personal calificat asigura servicii medicale si psihologice, activitati recreative si sociale, dar si o atmosfera primitoare si calda pentru a face fata provocarilor vietii de zi cu zi.

Caminul de batrani “Acasa” este locul perfect pentru persoanele varstnice care doresc sa se simta acasa si sa primeasca ingrijire si atentie de calitate. Cu facilitati moderne si personal dedicat, acest camin ofera servicii complete si se asigura ca fiecare rezident are parte de o experienta placuta si reconfortanta la varsta a treia.

De interes:  De ce echipamentele de birou refurbishate merita toata atentia?

Caminul de batrani “Acasa” ofera o gama larga de servicii specializate si personalizate pentru a asigura confortul, siguranta si bunastarea rezidentilor sai. Aceste servicii sunt concepute sa raspunda nevoilor diverse si unice ale fiecarei persoane in functie de starea lor de sanatate si nivelul de independenta.

Servicii medicale:

Caminul de batrani “Acasa” ofera ingrijire medicala de calitate, adaptata la fiecare rezident in parte. Personalul medical este pregatit sa ofere tratamente si asistenta pentru o gama larga de afectiuni medicale, inclusiv Alzheimer, Parkinson, dementa senila, depresie, anxietate si multe altele. Serviciile medicale includ analize medicale periodice, vizite ale medicului generalist, medici de specialitate (geriatrie, neurologie, cardiologie, psihiatrie), evaluare psihologica continua, administrarea tratamentelor orale, ingrijirea corporala zilnica si de cate ori este nevoie, spalarea si schimbarea hainelor, lenjeriilor si prosoapelor si multe altele.

Servicii de ingrijire:

Caminul de batrani “Acasa” ofera servicii de ingrijire personalizate si adaptate nevoilor fiecarui rezident. Serviciile de ingrijire includ ajutor pentru imbracare si dezbracare, asistenta pentru igiena personala, ajutor pentru deplasare si mobilitate, ajutor la administrarea medicamentelor si multe altele. Personalul de ingrijire este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a asigura un nivel optim de ingrijire si siguranta pentru rezidenti.

Servicii sociale:

Caminul de batrani “Acasa” ofera o serie de activitati distractive si sociale pentru a mentine un nivel ridicat de implicare si conectare sociala pentru rezidenti. Aceste activitati includ jocuri de sah, table, remi, carti, vizionarea emisiunilor preferate si socializare, dar si alte activitati distractive propuse chiar de seniorii nostri. Rezidentii au acces nelimitat la internet pentru a pastra contactul permanent cu familia, prietenii sau pentru a invata lucruri noi. Exista aparate pentru intretinere fizica (bicicleta, banda de mers, aparat de masaj), sporturi usoare (tenis de masa, badminton) si gimnastica recuperatorie, dar si iesiri periodice la obiective turistice din imediata apropiere a caminului.

De interes:  41 locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte – Banat FM

Servicii de alimentatie:

Caminul de batrani “Acasa” ofera o alimentatie echilibrata si adaptata nevoilor fiecarui rezident. Mancarea este pregatita zilnic in bucataria proprie cu ingrediente proaspete si variate de catre personal calificat. Meniul consta in 3 mese principale, 2 gustari si la discretie fructe, cafea, ceai. Masa se poate servi la sala de mese sau la pat in cazul persoanelor cu dificultati de miscare. De asemenea, se poate beneficia de un regim alimentar personalizat in functie de starea de sanatate a rezidentului. Echipa noastra de bucatari tine cont de preferintele si restrictiile alimentare ale fiecarui rezident, asigurand astfel o alimentatie sanatoasa si gustoasa. Pentru a asigura prospetimea si calitatea mancarii, folosim doar ingrediente proaspete si locale. De asemenea, in cazul in care un rezident are nevoie de ajutor la servirea mesei sau nu poate manca singur, personalul nostru de ingrijire este intotdeauna disponibil pentru a-l ajuta.

Experienta rezidentilor la caminul de batrani “Acasa” este una extrem de pozitiva si reconfortanta. Multi dintre ei isi gasesc aici un nou cerc de prieteni, se bucura de activitatile distractive si sociale si isi mentin independenta si bunastarea la varsta a treia. Si pe site-ul lor, ce se poate accesa la adresa https://www.camindebatraniacasa.ro/ se pot gasi marturii ale celor ce au ales caminul pentru varstnicii lor.

De interes:  Ce se petrece când turnăm berea în pahar? De ce apare spuma şi de ce aceasta îşi măreşte volumul? Contează temperatura berii în cadrul procesului care are loc? – Banat FM

In ceea ce priveste serviciile medicale si de ingrijire, rezidentii au acces la o echipa de medici si asistenti medicali profesionisti si experimentati, care le ofera ingrijirea si suportul necesar in orice moment al zilei sau al noptii.

Un alt aspect important al experientei la caminul de batrani “Acasa” este legat de dotarile si facilitatile moderne, care ii fac pe rezidenti sa se simta cu adevarat confortabil si in siguranta. Caminul dispune de camere spatioase cu 2-3-4 paturi de spital electrice sau manuale, grupuri sanitare proprii, acces la telefon / internet / radio si corespondenta adusa fiecarui rezident. De asemenea, exista si un spatiu in aer liber unde acestia pot lua masa sau petrece timpul intr-un mod placut si relaxant.

In concluzie, experienta rezidentilor la caminul de batrani “Acasa” este una cu adevarat placuta si reconfortanta, gratie serviciilor medicale si de ingrijire, activitatilor distractive si sociale, dar si dotarilor si facilitatilor moderne care le ofera confortul si siguranta de care au nevoie. Pentru multi dintre ei, caminul devine cu adevarat “acasa”, unde isi pot petrece ani frumosi si linistiti in compania unor noi prieteni si a unei echipe de profesionisti calificati si experimentati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.