Buy-Back, foloseste masina ta veche ca avans pentru alta mai noua

auto buy back

Stim cu totii ca dupa un timp orice masina nu ne mai satisface pretentiile sau necesitatile noastre se schimba si avem nevoie de alta, mai noua, poate mai incapatoare si cu mai multe dotari. Sau poate pur si simplu ne-am plictisit de cea veche si dorim sa o schimbam cu alta masina mai noua, cu mai multe dotari.

Cei mai multi pentru a face acest schimb apeleaza la site-uri de anunturi sau merg in targurile de autoturisme second hand, ceea ce nu este tocmai cea mai buna alegere. Prin anunturi dureaza foarte mult pana vindeti masina ca sa obtineti banii necesari pentru a cumpara alta mai noua si cheltuti bani pe anunturi. Daca anuntul precizeaza ca doriti si schimburi o sa fiti asaltati de samsari sau persoane care va ofera masini la schimburi dubioase.

Vanzarea masinii la targ va dura foarte mult timp pana o vindeti la pretul propus si asteptati-va la oferte sub pretul pietii de la samsari.

De interes:  Cât să pariezi în funcție de cât câștigi?

Solutia este un dealer auto second hand care practica sistemul Buy-Back, prin care poti vinde masina actuala si cumpara in aceiasi zi alta rulata dar mai noua, verificata si cu garantie 3 luni.

Scapati astfel de anunturi, bani cheltuiti, telefoane, negocieri, acte si evaluari tehnice.

O sa aveti de unde alege, majoritatea firmelor au oferta diversificata de zeci de autoturisme verificate si cu GARANTIE pe o perioada de 3 LUNI fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si mai ales fara nici un cost suplimentar din partea celui care cumpara.

Un dealer auto va poate evalua gratuit masina, iar functie de starea tehnica si vizuala, de rulaj, de dotari, motorizare si anul de fabricatie vi se propune un pret onest corelat cu celelalte preturi de pe piata.

O sa aveti nevoie de un certificat de atestare fiscala in original, ITP si asigurare valabile, carte de identitate si talonul de inmatriculare.

Daca optati sa platiti diferenta prin credit cu rate fixe o puteti face, indiferent de vechimea autoturismului cumparat, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul dealerului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.

De interes:  Iluminat de interior magic

– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%

buy back

Ramane doar sa va alegeti masina care va place din parcul auto si sa achitati diferenta cash sau printr-un sistem avantajos de rate fixe. De cele mai multe ori rezolvati totul intr-o singura zi.

Gata, puteti pleca cu noua masina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.