Business-ul care vrea să cucerească o piaţă de 38 milioane de dolari [VIDEO] – Banat FM sound factory

Camionul cu 56 de cuptoare, în care pizza este coaptă chiar cu patru minute înainte de a ajunge la uşa clientului, este cea mai nouă invenţie prin care un serviciu de livrări de mâncare la domiciliu vrea să dea lovitura.

Compania americană Zume Pizza speră astfel să se aşeze confortabil într-o zonă dominată de Pizza Hut, Dominos Papa Johns şi Little Caesar care împreună deţin 40% dintr-o piaţă de 38 de milioane de dolari.

Camionul pentru livrări al celor de la Zume Pizza, proaspăt lansat, este echipat cu 56 de cuptoare special gândite să garanteze livrarea unui produs tocmai scos din cuptor.

Fondatorii Julia Collins şi Alex Garden spun că au ales să se focuseze pe acest domeniu datorită creşterii uriaşe a comenzilor pe mobil şi a cererii tot mai mare de mâncare livrată direct la domiciliu sau la birou.

În SUA, numărul comenzilor pe livrări de mâncare creşte de 300 de ori mai repede comparativ cu cel din restaurante.

De interes:  Legile Puterii | Adevărul iese la iveală: Ce a decis Ion Iliescu la Mineriadă

Zume Pizza foloseşte tehnologia „Baked on the Way”. Când clientul plasează comanda, pizza este deja precoaptă într-un cuptor puternic, apoi încărcată în cuptoarele din camion, care sunt programate să finalizeze coacerea cu patru minute înainte de a ajunge la destinaţie. Clientul poate savura astfel o pizza crocantă, neezistând riscul îmbibării produsului.

Alex Garden: „Eliminăm astfel timpul pierdut între comandă şi livrare, pizza este preparată din produse locale, fără conservanţi, aşa încât clientul să nu simtă că ar face vreun compromis în detrimentul calităţii doar pentru a avea confort. Tehnologia pe care o folosim vine cu o serie de beneficii. Cuptoarele sunt automate, astfel că şoferul se focusează relaxat pe condus, nefiind nevoit să se gândească, de exemplu, dacă s-a răsturnat vreo cutie”.

Pizza este feliată şi încărcată în cuptor de roboţi care pe viitor vor primi şi mai multe sarcini.

În prezent, Zume Pizza livrează numai în Mountain View, California, urmând să se extindă în San Francisco.

De interes:  Ia pastila SRS! Cod roșu din pix! Marile orașe traumatizate de politicieni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.