Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți


Absolvenții din Reșița, și nu numai, sunt invitați, vineri 18 octombrie, la Bursa locurilor de muncă ce le este dedicată. Aceasta este organizată de Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraş-Severin în incinta Universităţii Eftimie Murgu (sala Campus Cafe), începând cu ora 9.00.
Scopul evenimentului este facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Pînă la această dată, agenţii economici contactaţi vor oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă ce vor participa la Bursă locuri de muncă în 23 de meserii şi specializări, cele mai multe fiind în meseriile de lăcătuş, lăcătuş mecanic, asistent relaţii publice, confecţioner, sudor, mecanic auto, lucrător comercial, şofer, ospătar, fiind oferite şi locuri de muncă de muncitor necalificat. Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite locuri de muncă de inginer producţie, economist şi funcţionar administrativ.
Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17, le pot transmite la adresa de mail: ajofm@cs.anofm.ro sau ne pot contacta la numărul de telefon 0255/212380.

De interes:  Miron Mitrea, despre PNRR: „Aproximativ 13% din sumele prevăzute pentru fiecare țară pot fi trase imediat. Pentru România înseamnă vreo 4 miliarde de euro”

arhiva: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.