Regizorul Bobby Păunescu consideră că discursul președintelui american Joe Biden în Polonia a fost unul istoric, care a pus la punct, de pe o poziție de forță, relația cu Rusia. Păunescu a mai afirmat că un astfel de mesaj era necesar, în condițiile în care campania dusă de Vladimir Putin în Ucraina sfidează legile elementare ale omeniei.

 

„Agresiunile la care e supus poporul ucrainean, nu are nicio legătură cu războiul și regulile acestuia, rușii sunt ca la vânătoare, să tragi la foc automat asupra civililor, fără țintă, asta n-are legătură cu războiul,” a afirmat Păunescu într-o emisiune TV.

Analistul politic a subliniat și importanța vizitei și discursului președintelui american Joe Biden în Polonia. „A fost unul dintre cele mai bune speech-uri pe care le-a avut un președinte american de-a lungul timpului, a fost un discurs motivațional deosebit de reușit, nu a spus că schimba regimul din Rusia, ci că este interesul rușilor să schimbe regimul.

A fost un discurs fără cusur. S-a speriat lumea, pentru că, până acum, campania rusească dusă în întreaga lume, prin diverse fonduri ascunse, era împotriva Americii și insinuase ideea că Joe Biden e senil, că e bolnav. Omul a demonstrat că nu e așa, a zburat în Polonia, a ținut un discurs exemplar,” a mai afirmat Bobby Păunescu, într-o emisiune TV.

De interes:  Cod portocaliu de inundații pentru mai multe râuri din Banatul de munte – Banat FM sound factory

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.