Barbatul unei singure femei

barbatul-unei-singure-femei

Sau „Cum stii ca l-ai întâlnit pe El”…

Dar nu pe „el” care işi șterge apelurile din telefon atunci cand se întoarce, obosit, acasă 🙂 Barbatul unei singure femei este barbatul linistit. Atât in minte cat si in inima. Nu poarta-ascuns rujul mult prea evident ce se așterne pe gulerul cămășii si nici mirosul parfumat al alteia.

Singurul ruj pe care il accepta e cel al femeii ce il completează. Nu face salturi gratuite printre prietenii cu care-si da pasente, lăudându-se cu cate cuceriri a bifat pe lista. Dimpotrivă, singurul „salt amoros” e în patul femeii deja cucerite si iubite!🙂 El a învățat ca in concedii nu se pleacă singur si nici mânat de alte gânduri.

Barbatul unei singure femei e cel mai sincer poet atunci cand singurele versuri rostite sunt cele ale muzei ce-l inspira in timp ce aerul ce il respira e îmbibat de chipul ei. E „clientul fidel” al unei singure trăiri asa cum fumătorul înrăit nu se desparte de țigările ce il consuma. Barbatul unei singure femei este barbatul ce s-a oprit din alergat, „împiedicându-se” in pragul inimii celei alese. Stie ca dragostea trece prin stomac dar numai atunci cand e cuprins de fluturii ce au învins cu Detașare, moliile! 🙂

De interes:  Personal al azilelor de bătrâni, depistat pozitiv pentru coronavirus, în Timiș

Barbatul unei singure femei are lângă el femeia unui singur barbat. E suficient!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.