Barbatul perfect nu bea, nu fumează si nu face sex

barbatul-perfect-nu-bea-nu-fumeaza-si-nu-face-sex

Poate nu face sex cu altele. Altminteri, ar fi groaznic sa aveți un asemenea barbat langa voi. Sigur, multe femei isi doresc un barbat nefumător, un barbat care sa nu isi stoarcă buretele suferințelor in prima bodega de „lux” din cartier. Dar unul care nu face sex?

Barbatul bibelou. Gata de împachetat si pus in sertarul comod al mintii si al inimii. Barbatul de buzunar. Gata oricand sa te consoleze si sa iti alinte simțurile in cele mai îndoielnice ceasuri. Un asemenea barbat nu il găsești decat in filme. Dar in filmele regizate foarte bine si cu niste actori consacrați. Asemenea bărbatului perfect. Consacrat Perfecțiunii și femeii imperfecte de langa el.

Barbatul perfect are o alura Misterioasa. Apare doar in anotimpurile reci si dispare in cele mult prea calde. Barbatul perfect este precum omul de zăpada făurit cu atâta dor si veselie de mâinile înghețate si tremurânde. Dar un omuleț care se topește atunci cand iti este lumea mai draga.

De interes:  VIDEO Academicianul Bălăceanu-Stolnici și secretul sănătății CENTENARE

Este magicianul perfect al emotiilor si un iluzionist desăvârșit al trairilor autentice. In preajma bărbatului perfect te simti atotputernica si crezi ca lumea e la picioarele tale. Dar ce te faci atunci cand barbatul perfect dispare din Viata ta? Unii ar spune ca lumea se termina. Altii ar spune ca nu a fost decat un vis. Iar altii ar vorbi de un coșmar.

Si totuși … Acesta nu este un articol despre barbati. Si nici despre acei barbati perfecti si de poveste. Acei barbati care nu beau, nu fumează si nu fac sex. Aceste randuri imperfecte vorbesc despre femeia care ar trebui sa nu mai creadă in cai verzi pe pereți. Si nici sa nu mai alerge dupa himere. Femeia care a încetat sa mai creadă in ea, punând toata suferinta ei la picioarele bărbatului perfect.

Barbatul perfect nu bea. Nu fumează. Nu face sex. Nu jignește. Nu înjura. Nu rănește si nu… Exista! Barbatul perfect este doar in mintea noastră. La fel cum si femeia ideală este fin creionata in sufletul multor barbati cu prea multe păcate si amintiri.

De interes:  Repetiţie generală înaintea examenului cu Petrolul Ploieşti: CSM Reşiţa - Progresul Ezeriş 3-1

Perfectul simplu de ieri poate deveni imperfectul simplu de azi iar barbatul perfect de azi se poate transforma in omul imperfect si nedorit alături… mâine.

Asa e Viata…

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.