Bărbatul care a jefuit o farmacie din Timișoara a fost prins

Polițiștii îl căutatu încă de joi pe bărbatul care a furat dintr-o farmacie medicamente și 2000 de lei, după ce a amenințat-o pe farmacistă. Acum, tânărul, în vârstă de 31 de ani, a fost prins.

El a intrat săptămâna trecută într-o farmacie de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara și i-a cerut farmacistei un medicament care se eliberează numai pe bază de prescripție medicală. Acesta este folosit pentru tratamentul obezității dar, supradozat, poate provoca halucinații, iar folosit pe termen lung, creează dependență. Pentru că farmacista nu a vrut să-i dea medicamentul cerut, barbatul a devenit violent, a scotocit printre rafturi, a amenințat-o pe femeie și a plecat cu mai multe cutii de medicamente și banii aflați în casa de marcat.

“In urma investigatiilor efectuate, azi-noapte, in jurul orelor 03.15 a fost identificat un barbat in varsta de 31 de ani, banuit de comiterea faptei. In prezent acesta se afla la audieri la sediul Politiei Municipiului Timisoara”, precizează reprezentanții IPJ Timiș

De interes:  Burning (În flăcări) – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.