Sunt cei mai nefericiți. Există o mulțime de bărbați care au probleme cu soția. Unii dintre ei, cu soția altora. 🙂 Mulți dintre aceștia se consideră nefericiți. Sau neînțeleși. Dar ce poate fi mai dureros decât atunci când ai probleme cu … amanta? Amantele ar trebui sa reprezinte preludiul cel mai fin înspre o viață în care bărbatul primește afara ceea ce crede că nu a primit înăuntru.

O amantă e musai să te asculte, să te alinte, să îți spună cat de frumos și deștept ești și să nu te contrazică. Sexul nu trebuie să lipsească. Cu cât e mai des și bun cu atât șansele de a nu te întoarce în brațele soției cresc. Amanta trebuie să fie un refugiu și nu un câmp de luptă. Cel puțin, asta caută bărbatul „plecat de acasă”. Chiar dacă nu pentru mult timp. Un bărbat care are o amantă este deja un bărbat ce are probleme. Dar un bărbat care are o problemă și cu amanta este un bărbat … terminat! 🙂

De interes:  Angajata unui magazin din Timișoara a murit la serviciu

Visul oricărei amante este sa devină, la un moment dat, soție. De multe ori, acest vis se transformă într-un coșmar veritabil. Visul oricărui bărbat este să își găsească amanta perfectă. Nu există! Asta nu înțeleg mulți. Din capul locului, amantele sunt „defecte”. Acceptă din start un compromis împărtășit, îmbrățișează iluzoriu jumătăți de măsură ce nu se mai transformă în intreguri, iși oblojesc rănile singure și … plâng. Al naibii de mult! Unele mai mult decat soțiile. Diferența este că soțiile plâng că nu mai sunt iubite iar amantele plâng ca sa fie. :)) Până la urmă, toți trei suferă. Aici e asemănarea. Bărbații ar trebui să înțeleagă că nu iti poți clădi fericirea pe nefericirea altora. Iar dacă Ego-ul este satisfăcut din plin, la final de zi, ființa va rămâne goală.

Să fugi în brațele alteia nu te scăpa de probleme. Dimpotrivă. Te lovești de altele. Unele poate mult mai mari decât cele de acasă. 🙂 Amantele ar trebui sa înțeleagă faptul că, în cele mai multe cazuri, ele nu sunt iubite, ci doar folosite. Lucrurile folosite mult și „uzate bine”, într-un final, se aruncă.

De interes:  Ce tipuri de mesaje sunt recomandate pentru bannerele publicitare?

Nu există amante fericite. Numai femei consolate. Unele pentru o noapte iar altele doar pentru un weekend.

Nu există bărbați fără probleme așa cum nu există cupluri fără probleme. Iar problemele întotdeauna se rezolvă acasă. Nu în „vecini”.

Mulți bărbați nu au înțeles ca amanta perfectă nu o găsești în alta parte, ci alături de tine! 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.