Bărbat din Timiş prins după ce a furat 37 de telefoane dintr-un magazin din Satu Mare

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Arad și sprijiniți de polițiștii din cadrul Poliției oraș Jimbolia au pus ieri în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din județul Timiș, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi coautorul unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă la data de 27 septembrie 2020.

Astfel, susnumitul ar fi pătruns prin efracție, având fața acoperită, în incinta unei societăți comerciale de pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, de unde ar fi sustras 37 de telefoane mobile și o tabletă, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 34 100 de lei.

Bărbatul, de 41 de ani, a fost reținut de polițiștii sătmăreni pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De interes:  RESTRICȚIILE pentru perioada sărbătorilor de iarnă în România - Carantină obligatorie din 10 decembrie. Cine face EXCEPȚIE

Polițiștii sătmăreni au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, respectiv al specialiștilor din cadrul Biroului de Analiză a Informațiilor Satu Mare.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.