Audiențe și activități cu publicul suspendate la Prefectura Timiș

Instituția Prefectului Județul Timiș  suspendă activitatea de audiențe, relații cu publicul, registratura generală și de apostilare a actelor oficiale administrative în perioada 12 martie – 31 martie 2020, urmând ca după această dată să se ia noi decizii, în funcție de evoluția situației.

Programul de lucru cu publicul la registratura generală se va desfășura zilnic în intervalul 9.00-12.00,  excepțional, doar pentru cazurile în care volumul de documente ce urmează a fi adresat instituției prefectului face dificilă transmiterea acestora prin intermediul poștei.

Cetățenii și instituțiile publice se pot adresa Instituției Prefectului Județul Timiș prin alte mijloace de comunicare decât prezentarea personal la sediul instituției, respectiv fax (nr. 0256/493132), e-mail ([email protected]) și poștă (Instituția Prefectului – județul Timiș, municipiul Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17A), după caz.

Persoanele fizice și juridice care doresc apostilarea actelor oficiale vor depune documentele doar prin corespondență cu îndeplinirea condițiilor legale care se găsesc pe site-ul Instituției Prefectului Județul Timiș https://tm.prefectura.mai.gov.ro/apostila/legislatie/.

De interes:  Document-bombă la Culisele Statului Paralel. Dovada că politicienii au vândut țara prin contractul Petrom

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.