O nouă tabără tematică se pregătește să-și deschidă porțile la Râul Alb. Începând din data de 10 august, 82 de copii vor participa la o nouă ediție a taberei naționale de jurnalism, artă fotografică și film, tabără desfășurată sub genericul „Atelier 19”. Organizată în mod tradițional în centrul de agrement de la Râul Alb, școala de vară „Atelier 19” s-a bucurat de un interes deosebit, numărul doritorilor depășind cu mult capacitatea taberei.

„Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin organizează, în perioada 10-16 august, tabăra națională „Atelier 19”, o tabără la care au dorit să se înscrie foarte mulți tineri, din păcate nu toți au putut fi acceptați. Tabăra va fi împărțită pe trei ateliere, artă fotografică, film și jurnalism, activitățile fiind realizate sub coordonarea celor cinci lectori prezenți la Râul Alb. Aceasta este cea de-a doua tabără aprobată de Minsterul Tineretului și Sportului pentru DJST CS, după cea de icoane pictate, măști venețiene și olărit, care s-a bucurat de un succes deosebit, am avut un feedback pozitiv. Pot să mai spun că după „Atelier 19″ vom primi aici, într-o tabără de odihnă, două grupuri de copii de la centrele din Zăgujeni și Bunavestire Caransebeș, iar ulterior, între 24 și 29 august, vom organiza tabăra socială, o inițiativă susținută în totalitate, inclusiv transportul, de Ministerul Tineretului și Sportului”, a precizat Narcis Lazăr, directorul DJST Caraș-Severin.

De interes:  CSM Reșița vrea încă trei puncte! În Valea Domanului vine lanterna roșie – Banat FM

O altă tabără organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin va avea loc spre sfârșitul lunii august. Este vorba despre cea de-a doua serie a taberei pentru copiii cu dizabilități. Începând din data de 28 august, 19 copii și 19 însoțitori se vor relaxa timp de cinci zile la Eforie Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.