„Pe data de 26 iulie a.c., în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al ASE, a avut loc ceremonia de acordare a unor premii speciale unui grup de studenți cu rezultate excepționale la învățătură în anul universitar curent. Premiile constând în icoane cu valoare deosebită au fost oferite în cadrul parteneriatului încheiat cu Patriarhia Română în vederea susținerii performanței academice a studenților Academiei de Studii Economice din București. Premiile au fost acordate de Părintele Efrem, Stareț al Mânăstirii Vatoped, câte unul pentru fiecare an de studiu, studenților integraliști înmatriculați în anul I, II, III licență, respectiv I, II masterat, organizate la forma de învățământ cu frecvență, a căror medie generală este 10:

* Iliana-Brîndușa Caragea (masterat Cibernetică, Statistică și Informatică Economică),

* Maria-Bogdana Necșescu (masterat Business și Turism),

* Constantin Daniel Pestrea (licență Marketing),

* Laura Matiescu (licență Relații Economice Internaționale),

* Nicolae Ștefaniuc (licență Administrație și Management Public)”, au transmis reprezentanții ASE București.

Astfel de acțiuni nu doar că recompensează eforturile și performanțele academice, dar ele contribuie și la crearea unui mediu motivațional în rândul studenților. Prin recunoașterea publică a excelenței lor, se stimulează și alți studenți să-și depășească limitele și să urmărească excelența în studii.

De interes:  FAKE NEWS despre reținerea lui Cristian Rizea la Chișinău. Fostul deputat, „reținut” de presă, LIVE la Realitatea PLUS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.