Aplicația de mesagerie Telegram restricționează accesul la unele canale gestionate de Hamas

Aplicația de mesagerie Telegram a restricționat accesul la mai multe canale operate sau asociate îndeaproape cu Hamas, în contextul în care războiul dintre gruparea teroristă și Israel continuă, transmite CNN.

Un canal important, cu peste 700.000 de urmăritori și despre care se știe că este operat de aripa militară a Hamas, Brigăzile al-Qassam, nu mai este accesibil utilizatorilor Telegram prin intermediul aplicațiilor iOS și Google Play Store ale platformei, a confirmat joi CNN.

Un alt cont despre care se știe că reprezintă Hamas – care are peste 500.000 de urmăritori și care a postat recent videoclipuri de la un purtător de cuvânt al grupării, precum și informații despre ostatici israelieni pe care Hamas i-a luat – a fost restricționat pentru utilizatorii aplicației iOS a Telegram, dar era încă accesibil în versiunea Google Play Store a aplicației începând de joi după-amiază.

Alte canale populare din Telegram care și-au exprimat sprijinul pentru Hamas au fost, de asemenea, restricționate, potrivit analizei CNN. Nu este clar dacă aceste canale ar putea fi direct afiliate cu grupul.

De interes:  7 Obiecte misterioase de pe Pământ – Plaja bilelor de bowling [VIDEO] – Banat FM

Utilizatorii versiunii Android a aplicației care au căutat grupurile restricționate au primit o notificare care spunea că „Din păcate, acest canal nu poate fi afișat pe aplicațiile Telegram descărcate din Google Play Store”, a confirmat joi CNN.

Aplicația Telegram pentru iOS a etichetat grupurile restricționate cu o fereastră pop-up care spunea: „Din păcate, acest canal nu a putut fi afișat pe dispozitivul dvs.”.

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.