Aparate fitness pentru acasă – Ce sa alegi?

  aparate fitness acasa

  Există o gamă largă de aparate fitness pentru acasă din care să alegi. Începând cu banda de alergare clasică sau cross trainer, stepper, bicicletă de antrenament și până la aparat de vâslit. Atâta timp cât ai puțin spațiu liber acasă, îl poți epuiza și pe acesta cu dispozitive pentru antrenament fitness.

  Banda de alergat

  Banda de alergare este clasica mașină cardio și este potrivită pentru acasă. Avantajul benzii de alergare, este că poate fi utilizată indiferent de vremea de afară.  Vântul și vremea nu au nicio influență asupra programului tău de antrenament. Banda de alergare este potrivită în special pentru alergări de viteză sau antrenamente pe intervale, deoarece viteza poate fi setată cu precizie. De la mers pe jos la sprint, de la antrenament pe interval la alergare pe deal – totul este posibil cu banda de alergare potrivită.

  Cross trainer

  Cu un cross trainer îți poți antrena rezistența și îți poți întări mușchii din partea superioară și inferioară a corpului în același timp. Cross trainer-ii  sunt ideali pentru exerciții cardio delicate și pentru articulații. Secvența mișcărilor este similară cu cea a alergării normale, doar fără impact asupra articulațiilor. Dispozitivele sunt de obicei puțin mai ieftine decât benzile de alergare.

  De interes:  Oameni valoroși la Spitalul din Caransebeș!

  Bicicleta fitness

  Toți fanii bicicletei își pot aduce experiența de ciclism între cei patru pereți. Acum există cursuri de spinning online sau aplicații de antrenament interactive. O bicicleta fitness este ideală pentru gimnastica acasă. Bicicleta fitness este deosebit de populară. Are un ecran integrat de pe care poți alege dintre diverse cursuri de spinning.  Există aparate de fitness de acest tip mai scumpe sau mai ieftine.

  Aparat de vâslit

  La canotaj, pe lângă rezistență, iţi antrenezi mai ales braţele, picioarele, stomacul, spatele, umerii si pieptul. Spre deosebire de alte aparate cardio, cu aparatul de vâslit ai un dispozitiv de antrenament holistic la tine acasă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.