Anchetă de proporții în Iași. Femeie, lovită cu pumnul și trântită la pământ de un polițist VIDEO

Anchetă de proporții în județul Iași, după ce un agent de poliție a fost surprins în timp ce lovea cu putere o femeie, iar aceasta cade la pământ. 

Scenele halucinante au fost surprinse în sediul primăriei Costuleni. În filmare se vede cum conflictul ia amploare, iar, la un moment dat, femeia îl scuipă pe agent.

În primă fază, bărbatul nu reacționează, însă, femeia repetă gestul, iar atunci, agentul o lovește cu pumnul direct în față. Polițistul este acum cercetat disciplinar și penal. Mai mult, victima spune că a fost bătută și de colegii polițistului. 

Mihaela Cuțitaru, în vârstă de 40 de ani, mărturisește că a trecut prin cele mai cumplite momente, fiind bătută cu bestialitate în seara din data de 3 august 2023. 

Mihaela Cuțitaru povestește pas cu pas scena macabră la care a luat parte, aducând niște acuzații grave polițistului Bogdan Zmău.

„Am poze acasă cu fața toată mutilată. Are poliția toate pozele. Eu mi-am retras ieri plângerea de la Răducăneni, fiindcă îmi pare rău ce s-a întâmplat. Eu așa sunt. Dar eu am o traumă, pentru că sunt foarte bătută. Doar cu el mi s-a întâmplat asta. Nu trebuia să-mi facă așa ceva. Eu acum nu pot să mănânc, beau cu paiul. Mă doare tot maxilarul și doi dinți se clatină. Mi-a dat cu pumnul în față. De acolo, de la spital, mi-a dat numai de alea de somn. Acum dorm continuu, mă trezesc numai să beau cafeaua și îndată adorm la loc.

De interes:  Miron Mitrea: "România nu are ce căuta într-un război. Noi nu suntem în război cu Rusia și nu vrem"

El mi-a zis că i-am dat și eu o palmă, dar am fost inconștientă. Nu pot să fac nimic. M-a rupt cu bătaia. Ia uitați, sunt toată vânătă. Eu nu sunt un animal, ca să mă bată în halul ăsta. A venit aseară aici, însă nici măcar nu s-a interesat de mine. Abia mă dau jos din pat de durere. Nici dacă animal nu eram, nu trebuia să mă bată în halul ăsta. Dacă am greșit cu ceva, trebuia să mă aresteze, nu să-mi dea cu pumnii numai în stomac și cu picioarele peste tot, unde nu se vede.

Era și o polițistă când m-a bătut, dar nu zice nimeni nimic. Eu nu vă mint. Mă doare toată carnea, dar pe mine nu mă crede nimeni. Nu știu ce înseamnă treaba asta, să ajung în halul ăsta”, povestește Mihaela Cuțitaru, femeia care susține că a fost bătută cu bestialitate de un polițist.

Polițiștii au deschis o anchetă

Sătenii spun că și Mihaela ar fi de vină în acest scandal, fiindcă ar fi consumat alcool în acea seară și a fost cea care a inițiat scandalul, însă susțin că nu ar fi trebuit să o lovească cu pumnii și picioarele în stomac și să o târască pe jos.

De interes:  Memoriu HORETIM – se cere redeschiderea interioarelor localurilor

„Ea așa e, mai miloasă. O să-l ierte până la urmă, poate și ea a fost de vină, și el. Dar nu trebuia să se ajungă aici. Are un caracter mai slab. I-am zis să o ajute, măcar să-i cumpere rețeta. Ea nu mai are nimic, e necăjită, vai de capul ei”, mărturisește o vecină de-a femeii.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la un comportament de agresiune pe raza comunei Costuleni, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași a dispus verificări cu privire la comportamentul polițistului Bogdan Zmău, aflat în timpul său liber. Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu acesta, dar nu a dorit să iasă din postul de poliție din Costuleni, ușa fiind închisă pe interior.

„La data de 03 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Costuleni, are loc un conflict între un bărbat și o femeie. Verificările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. De asemenea, conducerea IPJ Iași a dispus efectuarea de verificări cu privire la comportamentul lucrătorului aflat în timpul liber” , a transmis Anca Viîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

De interes:  România, pilon de susținere pentru Germania

Rămâne de văzut dacă se va dovedi că polițistul Bogdan Zmău a agresat o femeie din comuna ieșeană Costuleni, scrie bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.