Am nevoie de tine… pentru Totdeauna

Am nevoie de tine asa cum am nevoie de mine. Te respir asa cum respir aerul fara de care nu as putea trai. Am nevoie de tine in fiecare secunda si in fiecare minut. Asa cum un narcoman are nevoie de drogul lui. Sunt dependent de suflarea ta. De prezenta si de alinarea ta. Ma regasesc in fiecare miscare pe care o faci, in fiecare gest si in fiecare vorba pe care o spui. Am nevoie de tine cand sunt Fericit si cand sunt Trist. Cand iubesc si cand urasc. Cand rad si cand plang. Cand esti langa mine si cand te indepartezi.

Am nevoie de tine asa cum oamenii au nevoie ingeri. Asa cum copilul are nevoie de mama lui si tu de iubirea mea. Asa cum ochii au nevoie de lumina, cum soarele are nevoie de luna si cum ziua are nevoie de noapte.

De interes:  Grație, nonconformism, feminitate și o linie melodică ce rămâne în cap pe repeat. Irina Rimes lansează piesa „24:00” | Official Video – Banat FM

Am nevoie de tine atunci cand imi soptesti ca ma iubesti si atunci cand ma certi. Cand iti adulmec parfumul sau mirosul pielii. Cand imi vorbesti sau cand imi taci.

Am nevoie de tine precum marea de nisipul ei. Asa cum ziua de ieri are nevoie de ziua de azi si ziua de azi are nevoie de cea de maine. Asa cum noptile de razboi au nevoie de zile de dragoste. Asa cum orele au nevoie de minute si minutele de secunde.

Asa cum iarna are nevoie de zapada si vara de culoare si miros. Precum mainile au nevoie de alte maini. Si buzele mele de ale tale.

Am nevoie de tine… pentru Totdeauna!

Pentru ca Totdeauna nu se termina Niciodata!🙂

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.