Tensiuni uriașe, la Sectorul 5: PNL ar putea rămâne fără candidat la fotoliul de la primărie. Asta, ca urmare a scandalului dintre primarul încă în funcție, Daniel Florea, și aspirantul liberal Cristian Băcanu. Judecătoria Sectorului 5 a respins, însă, în primă instanță, toate contestaţiile împotriva candidaţilor liberali depuse de primarul Florea. Asta înseamnă că decizia instanței nu este definitivă. 

Judecătoria Sectorului 5 a respins toate cele patru contestaţii depuse de primarul Sectorului, Daniel Florea, cel care a încercat blocarea artificială a candidatului PNL Cristian Băcanu pentru poziţia de primar al aceluiași sector şi a candidaţilor la Consiliul Local Sector 5 şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti din partea PNL.

„Respingerea contestaţiilor de către instanţele de judecată, de altfel previzibilă, demonstrează fără echivoc disperarea cu care cel mai ineficient primar din istoria Bucureştiului încearcă să-şi apere poziţia, într-un dispreţ total pentru actul democratic al alegerilor electorale”, a declarat preşedintele PNL Sector 5, Cristian Băcanu, candidat la primărie.

De altfel, PNL a sesizat, în această săptămână, mai multe acţiuni de forţă ale primarului Daniel Florea. În urmă cu câteva zile, relatează presa, la indicaţiile sale, ar fi fost demontate şi rechiziţionate toate bannerele cu candidaţii PNL la primăria de sector şi Primăria Generală a Capitalei, Cristian Băcanu şi Nicuşor Dan.

De interes:  Timișenii sunt sfătuiți să nu se scalde în ape neamenajate

De altfel, la începutul acestei săptămâni, filiala PNL Sector 5 a formulat o plângere penală împotriva lui Daniel Florea, în urma apariţiei în spaţiul public al unui film în care erau prezentaţi angajaţi ai Primăriei Sector 5 care completau liste de semnături în fals pentru susţinerea candidatului PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.