Atunci când ești într-o țară străină, la început este destul de dificil să te adaptezi, să înveți limba, să te obișnuiești cu sistemul de învățământ și cel sanitar, și mai ales să cunoști așa cum trebuie cadrul legislativ. Să fim serioși, nici măcar în țară nu ai asemenea pretenții, cu atât mai mult în Israel, unde limba este destul de dificil de învățat, și unde, de fapt, totul este diferit. Din păcate, din necunoștință de cauză, de multe ori ajungi să încalci legislația, și atunci, lucrurile devin destul de dificile. Ai nevoie de un avocat bun, menit să îți vină în ajutor, dar din păcate… posibilitățile par destul de limitate. Din fericire însă, există o soluție, la care au apelat numeroși români dintre cei care au ajuns aici: avocatul Samy Ilie.

 

Orice om are dreptul la a doua șansă

 

În speranța unui trai mai bun, mulți dintre români au plecat la muncă în străinătate. Cum însă nu există numai oameni buni, nu de puține ori patronii au profitat de puținele cunoștințe ale celor care lucrează pentru ei și nu doar că nu le-au făcut formele legale de angajare, dar îi fac drept țapi ispășitori pentru greșeli pe care nu le-au făcut. Sau, pur și simplu, conaționalii noștri au făcut greșeli minore și pentru care, în lipsa unui avocat bun care să îi reprezinte, plătesc cu ani grei de închisoare. Oricine merită a doua șansă, iar aici intervine și cabinetul de avocatură Samy Ilie.

De interes:  Vizite interzise la Spitalul Județean

 

Cea mai bună soluție pentru tine

 

Atunci când ești în Israel și ajungi să fii trimis în judecată la un Tribunal Penal, singura ta șansă poate fi să apelezi la serviciile oferite de Samy Ilie. Specializarea avocatului Samy Ilie este una vastă, iar cei care au apelat la consultarea și reprezentanța lor susțin că au avut parte de acea mână de ajutor întinsă la nevoie. Cine ar face asta pentru un amărât de român aflat într-o țară unde nu cunoaște nici limba, și nici legea. În multe situații, care păreau unele imposibil de rezolvat, totul s-a încheiat cu tine, iar câștigul a fost de partea românilor, și nu a autorităților din Israel.

 

Cel mai bun avocat

 

Pentru că știm cu toții că legile sunt destul de complicate, și este destul de dificil să te descurci cu ele, ai nevoie de serviciile unui avocat nu bun, ci foarte bun. Acesta este Samy Ilie, cel care cunoaște la perfecție legile din Israel, și nimic nu îl poate lua prin surprindere. De altfel, experiența sa în domeniu este una vastă, și deja se știe că oricine apelează la serviciile lui are mari șanse de a scăpa cu bine din acest necaz. Evident, cu excepțiile de rigoare, când este vorba despre fapte reprobabile. Deși, pentru că nu se știe niciodată ce fel au lucrat oamenii legii și nu cumva se încearcă o înscenare, Samy Ilie și colaboratorii săi vor verifica încă o dată totul.

De interes:  Se oprește gazul la Caransebeș

 

Experiență vastă

 

Toate informațiile pe care le-ai citit mai sus nu reprezintă decât vârful iceberg-ului, cum se spune. Este suficient să îți mai amintim și câte ceva din experiența acestuia. Samy Ilie a avut în subordinea sa o echipă alcătuită din 15 dintre cei mai buni procurori din Israel, a condus numeroase investigații din domenii dificile, precum omucideri sau încălcarea siguranței statului. Are în spate 33 de ani de colaborare cu forțele de ordine din Israel, iar numele lui este rostit cu respect în toate instanțele din Țara Sfântă, iar pentru organele de anchetă este o adevărată legendă.

 

Servicii oferite

 

Nu există situație fără ieșire pare să fie expresia după care se ghidează Samy Ilie și echipa pe care o coordonează. Printre multele servicii la care mai poți apela la Samy Ilie mai menționăm și obținerea certificatului de bună purtare, ștergerea cazierului, cererea de grațiere, redobândirea carnetului de conducere, obținerea rapidă a cetățeniei, etc. după cum aminteam mai sus, fiecare speță în parte este analizată cu maximum de atenție, și poți să fii sigur că lucrurile vor decurge în favoarea ta.

 

Să fii om e lucru mare!

 

Un avocat bun nu este doar un excelent profesionist, orator desăvârșit și cam atât. Este important să fie OM, în primul rând. Cam rară această calitate la un avocat, trebuie să o recunoști. În plus, capacitatea sa de argumentare și persuasiune sunt arhi-cunoscute, așa că pledoariile sale în sala de judecată sunt urmărite cu atenție și admirație deopotrivă, chiar și de adversari.

De interes:  Atenționare pentru romanii care călătoresc în Portugalia și Croația

Nu contează faptul că este un caz ușor sau unul foarte complicat, toate sunt tratate cu același profesionalism. Și, faptul că ai alături un avocat cu care să vorbești deschis, în limba natală, contează enorm, și îți dă un moral deosebit. Samy Ilie cunoaște la perfecție limbile română, engleză și, evident, ebraică, ceea ce îi permite să se descurce perfect, în orice situație.

Indiferent dacă ai nevoie pentru tine, sau pentru o persoană dragă ajunsă într-o situație dificilă, nu ezita să apelezi la sprijinul oferit de Samy Ilie. Toți cei care au lăsat rușinea la o parte și au luat această decizie spun că a fost cea mai bună. Fără îndoială că fără ajutorul lui mulți dintre români ar fi sfârșit după gratii, uneori pentru fapte de care chiar nu se făceau vinovați. Din fericire, în cazul lor, finalul s-a dovedit fericit. Dacă nu știi dacă speța ta se pretează pentru a fi preluată de Samy Ilie, tot ce trebuie să faci este să dai un telefon, și vei vedea că totul pare mult mai simplu acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.