Adăposturi improvizate, evacuate la Timișoara

Polițiștii locali au fost chemați la intersecția străzilor Legumiculturii cu N.D.Cocea, unde pe un teren viran existau, potrivit sesizărilor de la cetățenii care locuiesc în zonă, mai multe colibe locuite de oameni ai străzii și o cantitate semnificativă de deșeuri.

Astfel, împreună cu reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei, s-a trecut la demolarea a patru adăposturi improvizate și igienizarea locației, fiind depistate și șapte persoane care au fost îndrumate către serviciile sociale pentru soluționarea situației lor. Polițiștii locali efectuează permanent astfel de verificări acolo unde sunt semnalate astfel de locuințe ilegale, pentru asanarea zonelor în care apar, deoarece creează disconfort cetățenilor care locuiesc în apropiere și reprezintă adevărate focare de infecție.

Astfel, anul acesta, polițiștii locali au intervenit pentru luarea măsurilor legale în cazul a 73 de adăposturi improvizate, în special pe terenurile virane din zonele mai mărginașe ale orașului. Poliția Locală face apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul [email protected], urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție.

De interes:  Mașină în flăcări, pe o șosea din județul Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.