Activitatea Direcţiei de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara este parţial blocată, după ce patru angajaţi au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Alţi zece stau acasă în izolare, inclusiv şefa direcţiei, care are şi atribuţii de arhitect-şef, a anunţat primarul Dominic Fritz.

“Am fost anunţat în această dimineaţă ca la Direcţia de Urbanism sunt mai multe cazuri. Eu am făcut un program decalat, în care jumătate de echipă lucrează de acasă, jumătate de aici. Dar pentru că ei lucrează cu foarte mute acte şi de acasă nu le pot semna, trebuie să vină şi aici. Eu ştiu de patru angajaţi din Direcţia de Urbanism care sunt bolnavi şi zece care trebuie să stea în izolare. Printre aceste persoane este şi şefa biroului, care are atribuţii de arhitect-şef şi nu are cine să o înlocuiască. Probabil că vom avea întârzieri în eliberarea documentelor care ţin de urbanism, de până la două săptămâni”, spune primarul Dominic Fritz.

De interes:  Coronavirus România, 3 iulie. Bilanț oficial cu cifre noi: peste 400 de cazuri. Numărul deceselor, tot mai mare

La începutul lunii ianuarie, Primăria Timişoara a fost declarată focar COVID-19 activ, după ce şase angajaţi ai Direcţiei Tehnice au fost depistaţi pozitiv la teste.

La mijlocul lunii ianuarie, primarul Dominic Fritz a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.