Ce trebuie să știi dacă vrei să înveți să conduci o mașină

Autocolantul auto reprezinta o modalitate excelenta prin care oricine are posibilitatea sa isi schimbe total aspectul autoturismului, cu cele mai mici costuri, avand si o durata de viata mare si de asemenea o intretinere care nu ofera batai de cap.

Aplicarea autocolantului pe masina dumneavoastra este rapida in comparatie cu o revopsire totala, in numai o simpla zi daca nu este vorba despre o lucrare complexa, avand posibilitatea de a va recupera autoturismul complet schimbat. Aplicarea autocolantului presupune aplicarea unei folii de regula colorate sau a unei folii transpartente dedicata pentru protectia vopselei.

Culorile in care este disponibil acest autocolant sunt nenumarate si foarte variate in ceea ce priveste nuantele. Exista posibilitatea de a aplica folie autocolanta mata, lucioasa sau metalizata cat si cameleon si nu depinde decat de nevoile si dorintele pe care le aveti.

Aceasta practica prin care se schimba complet look-ul unei masini este una relativ noua si capata din ce in ce mai mult teren in detrimentul unei vopsiri, deoarece ofera o serie de avantaje, dupa cum urmeaza:
 Pret scazut – in comparatie cu o revopsire, aplicarea autocolantului poate sa fie chiar si de trei ori mai accesibila
 Schimbare de look drastica – daca veti opta pentru aplicarea unui autocolant in special metalizat, care ofera acel efect de oglindire perfect sau optati pentru nuante cameleonice, atunci cu siguranta o sa intoarceti toate privirile iar plimbarile de seara in oras vor fi o adevarata placere
 Protectie importiva aparitiei ruginii si a zgarieturilor – vopseaua originala, fiind practic izolata impotriva umezelii, oxigenului si a altor factori ce o pot deteriora, se va pastra complet intacta sub autocolant. Astfel, in momentul in care folia se va da jos, masina ta va arata exact ca in momentul de dinaintea aplicarii autocolantului.
 Aplicare rapida – aplicarea autocolantului se face intr-un timp mult mai scurt, fara ca masina sa necesite o pregatire minutioasa. Tot ce reprezinta etapa de pregatire, se rezuma la o curatare foarte atenta a elementelor de caroserie, astfel incat praful sau orice alta impuritate, sa dispara si aplicarea sa fie una perfecta fara nici un fel de imperfectiune.
 Aplicare totala sau partiala si foarte buna solutie ca tehnica de marketing – se poate opta fie pentru a aplica autocolant integral pe o masina, fie doar pe anumite elemente de caroserie ori chiar pe anumite portiuni ale unui element. Astfel, se poate aplica si folie autocolanta ce este inscriptionata cu diverse elemente de imagine, precum un mesaj, logo-ul unei companii, poze si asa mai departe, aceste inscriptionari auto reprezentand o excelenta solutie ca tehnica de marketing. In acest caz, vedem mereu autoturisme prin trafic care poarta fie pe capota, portiere, portbagaj si asa mai departe, diverse inscriptii in functie de flota a carei firme apartine. In acest fel, trecatorii pot retine mai simplu si mai rapid un anumit brand, ulterior existand o sansa destul de mare sa apeleze la serviciile firmei respective.
 Usor de eliminat – autocolantul auto nu numai ca este foarte simplu de aplicat, ci este extrem de usor si de dezlipit. Cu ajutorul unor echipamente profesionale si cu o mana priceputa, totul va dura numai cateva ore. De asemenea, nu incercati sa faceti acest lucru singuri acasa, deoarece veti risca sa lasati tot acel adeziv lipit de vopseaua masinii, ceea ce va presupune o bataie de cap foarte mare si enervanta.

De interes:  Biroul mobil al Poliției Locale

Daca sunteti in cautarea unor servicii de colantari auto, fie colorat fie transparent, precum si inscriptionari auto, trebuie sa stiti ca echipa CarbonSystems.ro va poate oferii acele servicii profesionale de care aveti nevoie. La numai un simplu click distanta, puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie cu privire la serviciile pe care aceasta echipa le ofera, servicii care sunt ideale nu numai pentru autoturisme, ci si pentru motociclete, camioane sau autocamioane.

De asemenea, este de mentionat si faptul ca echipa Carbonsystems.ro ofera cele mai avantajoase posibilitati si pentru cei care detin o firma de taxi ori pentru aceia care doresc sa practice aceasta meserie pe masina personala. In functie de ceea ce cautati dumneavoastra, aplicarea autocolantului pentur taxi se va face fie partial fie total, culoarea fiind galbena. In ceea ce priveste tipul de autocolant utilizat, acesta va fi fie MacTac, fie orice alt tip de autocolant doreste clientul. Timpul de executare este unul foarte scurt, fiind cuprins de regula intre o ora si jumatate si pana la trei ore, in functie de suprafata necesara colantata. Garantia autocolantului va fi de patru ani, iar lucrarea va beneficia de o garantie de un an.

De interes:  Am nevoie de tine… pentru Totdeauna – Banat FM

Pentru colantarile totale cat si pentru cele partiale, este de mentionat faptul ca se va aplica o bucata intreaga de autocolant per element. Este total exclusa colantarea unui element din mai multe bucati de autocolant, deoarece se pot forma linii extrem de urate estetic, iar scopul celor de la Carbonsystems.ro este acela de a presta cele mai bune servicii pentru clientii sai.

Ce mai trebuie sa stiti cu privire la echipa CarbonSystems.ro, este legat de faptul ca, daca veti merge la acestia fie pentru o colantarea totala, fie partiala ori pentru simple inscriptionari auto, puteti opta si pentru o aplicare folie faruri. Dupa ce farurile au beneficiat de un polish facut ca la carte, pentru a evita din nou matuirea lor, va fi necesara aplicarea foliei de protectie. Aceasta folie nu afecteaza cu nimic gradul de luminozitate al farurilor, fiind aproape imposibil de observat.

Toate detaliile despre produse si sevicii va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca sunteti invitati sa il accesati si cu siguranta aici veti gasi tot ceea cea ce aveti nevoie fie pentru autoturismul personal, fie pentur autoturismele firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.