A furat televizorul de pe terasa unei săli de jocuri de noroc și a plecat cu el în brațe

Polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 20 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, în dimineața zilei de 01.01.2023, în jurul orei 05:00, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în stația de autobuz de pe strada Cluj din municipiul Timișoara, se află un bărbat ce transportă un televizor în brațe.  

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 20 ani, care avea asupra lui un televizor. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul ar fi sustras televizorul de pe terasa unei săli de jocuri de noroc, situată pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. 

De interes:  Rata de infectare scade la Timișoara pentru a patra zi consecutiv

Foto: arhiva

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.