A fost umilit, sunt jocuri de culise mizerabile! Vor fi consecințe!

Nicolae Grindeanu, tatăl fostului premier Sorin Grindeanu, a fost trădat de unii colegi social-democrați din Consiliul Județean, iar acum se așteaptă noi excluderi din PSD Caraș-Severin.

Grindeanu a fost propus pentru a fi reprezentantul Consiliului Județean Caraș-Severin din partea PSD în două comisii. A obținut însă doar cinci, respectiv șase voturi, deși numărul consilierilor PSD e mai mare decât dublul voturilor primite de acesta. Concluzia a fost clară: au existat trădători. Cinci dintre social-democrați au recunoscut din start că n-au pus ștampila pe numele Grindeanu. Și asta pentru că ei sunt ținuți în plen doar de instanța de judecată la care au cerut anularea deciziei de excludere din PSD. Chiar și așa, numărul voturile pentru fostul inspector școlar general e mai mic decât al pesediștilor de la masă. 

„Din păcate, în săptămâna respectivă eu am fost la București și nu am avut timpul necesar să mă întâlnesc cu consilierii județeni înainte de ședință, la fel s-a întâmplat și cu colegul meu, cu senatorul Chisăliță. Majoritatea consilierilor județeni n-a înțeles că trebuie să facem lucruri pentru cărășeni și nu pentru interesele noastre personale. Sunt niște jocuri de culise care nu sunt în interesul cetățenilor. Domnul Grindeanu a fost umilit. Nu a fost nici cinstit, nici fair-play ce s-a întâmplat cu domnul Grindeanu. Trebuie să ținem cont că dumnealui e un nume cunoscut în județul Caraș-Severin, un nume respectabil, care a ținut tot timpul linia partidului, prin a cărui mâini au trecut multe generații. E un om respectabil care nu merita asta. Nu am căutat niciodată să fac jocuri politice mizere, eu îmi doresc o altfel de politică”, a declarat Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin.

De interes:  Alianța ALDE - Pro România, a treia forță politică! PSD pierde alți parlamentari!

Consilierii județeni PSD care au votat altfel decât cu domnul Grindeanu au zilele numărate. E cert că aceștia vor fi nevoiți să plece din PSD. „Să se aștepte la excludere! Prioritare sunt alegerile prezidențiale, dar pentru cei care au votat altfel decât linia partidului vor fi consecințe, e o decizie normală”, a mai spus șefa social-democraților cărășeni. 

În aceeași ședință, Ioan Crina a avut o propunere surprinzătoare. L-a nominaliat din partea PSD pe Gabriel Dinu pentru a ocupat o poziție în ATOP. Gabriel Dinu pe care PSD l-a dat deja afară din partid! Gestul lui Crina nu ese interpretat însă ca un derapaj de la linia partidului. „Sub nicio formă nu cred că este cazul ca domnul Crina să fie exclus”, a mai precizat Luminița Jivan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.