76 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte


76 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte. Cele mai mult locuri de muncă disponibile sunt la Reșița (26) unde angajatorii pun la dispoziție următoarele posturi: lăcătuș construcții metalice și navale (10), vânzător (3), mecanic auto, muncitor necalificat la asamblarea-montarea pieselor, șofer autocamion câte două posturi, și câte un post de brutar, consilier juridic, consilier în management, femeie de serviciu, funcționar administrativ, gestionar depozit, îngrijitor spații verzi, lucrător comercial, manipulant mărfuri și paznic. La Oțelu Roșu sunt vacante câte 10 posturi de montator, reglor și depanator de aparate și echipamente electronice și operator la mașini-unelte cu comandă numerică și 5 de manipulant mărfuri. La Caransebeș este nevoie de 7 operatori la roboți industriali și câte un muncitor necalificat în construcții, ifronist și desenator tehnic. La Băile Herculane sunt vacante câte un post de agent de securitate, ajutor bucătar, ajutor ospătar, asistent manager și ospătar. La Bocșa e nevoie de un coafor și un manipulant mărfuri. La Moldova Nouă angajatorii caută un gestionar depozit, mecanic auto și registrator medical, iar la Oravița de un pizzar și un șofer autoturisme.

De interes:  Deputatul Christine Thellmann: Peste două miliarde de lei vor ajunge la profesori pentru prime de carieră didactică și prime de carieră profesională

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.