Patru din cele 19 adăposturi de protecție civilă, verificate la Timișoara, în prima săptămână, pot fi folosite, în caz de nevoie.

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, precizează însă că cele mai multe dintre adăposturile de protecție civilă au nevoie de investiții.

“Trebuie investiții, în primul rând în etanșarea ușilor, atât de intrare cât și de ieșire, partea electrică, igienizarea în primul rând, sunt câteva cu probleme mari de igienizare și sunt unele care sunt folosite de locatari, dar se pot evacua conform legii, în 24 de ore”, spune Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei mai precizează că niciunul dintre adăposturi nu este “la cheie”, dar patru dintre ele pot fi folosite în starea în care se află.

Inventarierea adăposturilor de protecție civilă din Timișoara va continua săptămâna viitoare, când autoritățile locale speră să ajungă la 30 de obiective verificate.

Timișoara are în total 92 de adăposturi de protecție civilă.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  VIDEO Culisele statului paralel | Dezvăluiri exclusive despre lista datornicilor BANCOREX! Cine sunt privilegiații care au luat credite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.