Administratorul public al județului, Marian Vasile, explică motivul pentru care cele mai multe au fost respinse.

“Acest process de validare a fost mai greu decât anticipam, pentru că ne-am dat seama că cetățenii județului Timiș nu cunosc foarte bine atribuțiile și competențele Consiliului Județean, însă ne-am dat toată silința pentru a gândi parteneriatele viitoare care vor duce la implementarea cu succes a proiectelor care vor fi selectate de cetățeni prin procesul de votare. Bugetul este de 1 milion de lei, dar bugetul este multianual și în anii viitor vom continua acest demers de succes”, spune Marian Vasile.

Un adăpost pentru câini, o platformă de educație a tineretului sau o pistă de biciclete se numără printre proiectele acceptate de CJ Timiș pentru a fi finanțate.

“Majoritatea proiectelor validate depășește 200.00 de lei. De exemplu, o pistă de biciclete de la Timișoara către Giarmata sau, înspre 500.000 de lei avem orășelul siguranței de la Lugoj, o platformă de educație a tineretului folosind tehnologiile inteligente, un adăpost de câini”, spune Marian Vasile.

De interes:  O lampă din argint în stil Art Nouveau, exponatul lunii la Muzeul Național al Banatului din Timișoara

Cele 16 proiecte eligibile pot fi votate de timișeni, până pe 21 iunie, pe site-ul bugetareparticipativa.cjtimis.ro, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 22 iunie.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.