15 camere cu câte două sau patru paturi sunt disponibile la internatul Liceului Azur pentru cazarea locatarilor din blocul a cărui mansardă a fost distrusă în urma incendiului violent din această dimineață, anunță primarul Dominic Fritz.

„Îi asigur pe cei care în această dimineață au trecut prin momente dramatice că suntem alături de ei. Facem tot ce ne stă în putere pentru a fi de ajutor în această situație dificilă. Prima noastră grijă au fost persoanele a căror locuință a ars complet și le-am oferit un adăpost temporar. Acum, colegii mei de la Biroul pentru situații de urgență din Primărie sunt la dispoziția locatarilor de la etajele inferioare ale blocului, pentru a vedea dacă mai sunt persoane care au nevoie de cazare. Noi avem suficiente locuri de cazare pregătite pentru a trece cu bine peste această situație dramatică. De asemenea, dacă apar alte nevoi, de exemplu de hrană, noi suntem aici să ajutăm.”, a transmis primarul Dominic Fritz.

De interes:  Emilian a lansat “Ochii Verzi”, o piesa despre puterea culorii in iubire Emilian | Official Video – Banat FM

Angajații de la Biroul pentru situații de urgență din Primărie sunt la dispoziția locatarilor de la etajele inferioare ale blocului, pentru a vedea dacă mai sunt persoane care au nevoie de cazare – a mai spus Fritz.

Între timp, s-au făcut și făcut cazări, a anunțat subprefectul Ovidiu Drăgănescu.

 

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.