1 Decembrie 2021 – Show de zile mari la Realitatea PLUS. Ana Maria Prodan, dezvăluiri în premieră națională

Ne așteaptă un show de zile mari la Realitatea PLUS. Ana Maria Prodan a dezvăluit în premieră ce se va vedea la televizor, de 1 decembrie, cu ocazia lansării celor două televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Încă de la prima oră, telespectatorii vor fi așteptați cu cele mai noi și interesante informații. 

„Orice proiect bun începe cu Realitatea Sportivă”, spune Ana Maria Prodan. 

„Nu știu în România, în momentul ăsta, un personaj, un promotor, cum este Edi (Eduard Eremia, n.r.), care să poată să aibă acces oriunde pe pământul ăsta. Toate aceste gale care s-au făcut, în ultima perioadă, care au înnebunit pe toată lumea și pe care o să le vedeți la Realitatea Sportivă. Cu el voi face cea mai puternică emisiune, cel mai puternic reality show care a existat vreodată în România, filmat la un standard cum nu există la nicio televiziune. Suntem o fabrică de stele”, a dezvăluit Ana Maria Prodan. 

De interes:  A început El Niño, fenomenul meteorologic care favorizează temperaturi-record! Avertismentul experților – La ce să ne așteptăm

„Va fi ceva diferit, din capul locului. Pentru că, înainte de toate, nu va fi doar sport. Va fi și sport, și divertisment. Va fi muzică, va fi film, vom vorbi și despre cărți, va fi o nebunie cum nu s-a mai văzut! Și felul cum va fi filmat și cum ne vom comporta noi în emisiune va fi ceva inedit”, a spus Kamara.

„Încheiem și putem să plecăm curați la drum”, a mai spus Ana Maria Prodan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.