Divizarea producției în structuri metalice industriale și neindustriale este destul de arbitrară. Analko produce o gamă largă de structuri metalice industriale și neindustriale pentru nevoile producției și construcțiilor, folosind materiale și echipamente certificate. Practic, structurile metalice sunt împărțite în două tipuri:

  • Industriale – rame de oțel, structuri metalice pentru mall-uri, ateliere de producție, piedestale, suporturi, podele fundamentale, pasaje pentru industrie, scări, garduri, containere pentru depozitarea hidrocarburilor lichide, turnuri care asigură comunicații etc.
  • Non-industriale – clădiri administrative, cămine de bloc, ateliere, cantine, case cu rame metalice, clădiri de utilități, cabine de securitate, garduri pentru șantiere, stații de autobuz, complexe cu efect de seră, corale, remorci pentru containere etc.

Ce sunt structurile metalice industriale

Structurile metalice industriale sunt produse din tablă, produse laminate, destinate construcției și instalării diverselor structuri, inclusiv a celor de dimensiuni mari. Clădirile construite din structuri metalice industriale se disting prin rezistență crescută, rezistență la deformare și fiabilitate. Ele pot rezista la sarcini dinamice și statice semnificative, având nevoie de o fundație ușoară, iar construcția pe șantier poate fi efectuată în orice moment al anului.

De interes:  O sesiune de laser tag asigura intotdeauna distractia

Tipuri de structuri metalice

În scopuri industriale, se utilizează elemente de cadru pentru construcția clădirilor, inclusiv cele mobile, arcade, grinzi, palete și alte detalii din foi metalice și produse laminate pentru construcția de pliante, poduri, autostrăzi, suporturi, turnuri, antene, geodezice și alte structuri industriale.

Beneficiile structurilor metalice

Structurile metalice oferă o gamă largă de beneficii. Printre aceste beneficii se numără simplitatea și viteza instalării. Aceasta este una dintre cele mai economice, eficiente și progresive tehnologii de construcție. Datorită structurilor metalice industriale și neindustriale, pregătirea fundației devine mai ieftină – poate fi ușoară și fără a fi îngropată.

Datorită flexibilității în alegerea formelor și tipurilor de structuri, proiectele individuale complexe pot fi realizate fără a limita alegerea arhitecturii și a stilului. Structurile metalice industriale sunt elemente industriale cu o rezistență mecanică ridicată, ductilitate și rezistență la foc. Datorită procesării, acestea sunt imune la influențele mediului.

Structuri metalice industriale și neindustriale – domenii de aplicare

Domeniul de aplicare al structurilor metalice este construcția de ateliere, hale industriale, depozite, instalații agro-industriale; construcția de spații de birouri și administrative, magazine, divertisment, complexe expoziționale, arene și stadioane; construcția de parcări acoperite, stații de autobuz, benzinării și alte structuri.

De interes:  Prima întâlnire la cabinet cu un psiholog, o sperietoare?

Structurile metalice care acționează ca echipamente tehnologice pot fi operate în condiții mai severe decât structurile convenționale de construcții. În plus, acestea pot avea cerințe speciale pentru rezistența la coroziune, greutate și alte caracteristici. În acest sens, produsele în acest scop sunt fabricate nu numai din oțeluri de construcție. Analko are tehnologiile necesare și oferă structuri și elemente gata fabricate (grinzi, coloane, legături) din oțel, oțel inoxidabil și aliaje de aluminiu. Producția folosește produse laminate în serie, precum și fascicule I și canale sudate.

Calitatea produselor este garantată prin respectarea disciplinei tehnologice și prin utilizarea diferitelor tipuri de control tehnic. Fiabilitatea ridicată a îmbinărilor sudate este obținută prin utilizarea unor tipuri moderne de sudură automată cu arc scufundat și sudură într-o atmosferă protectoare cu gaz.  Avantajul ofertei Analko este posibilitatea lucrărilor complexe la cheie, inclusiv asamblarea și instalarea structurilor metalice industriale și neindustriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.