Logic Light

Moda pentru interioare se schimbă, desigur, nu într-un ritm atât de amețitor ca în designul vestimentar, dar este totuși un proces foarte dinamic. Prin urmare, nu trebuie să ignori soluțiile moderne pentru iluminarea casei de la Logic Light, astfel încât, timp de câțiva ani interiorul casei să-ți pară proaspăt și relevant. Atunci când se creează imaginea unui spațiu de locuit, iluminatul joacă un rol principal în compoziția sa.

Prietenia cu mediul

Un stil de viață sănătos este o tendință la modă și de aici, și atenția sporită acordată materialelor naturale. Locuitorii orașului, chinuiți de stres, înconjurați de tot felul de surogate chimice, tânjesc după o gură de aer proaspăt și unitate cu natura. Moda materialelor naturale este o cerință a vremurilor. Același lucru este valabil și pentru lămpi. La Logic Light poți găsi corpuri de iluminat din sticlă, lemn, bambus sau țesătură. Acest lucru se aplică nu numai materialului, ci și aspectului: lămpi cu motive vegetale sub formă de ramuri, frunze, picături. Tot ceea ce este asociat cu natura, este relevant în 2021-2022.

De interes:  Care sunt noile tendinte cu privire la mobila pentru sufragerie

Stilul minimalist

Raționalitate, practicitate, spațiere, simplitatea formelor, tot ceea ce îți permite să economisești timp și bani. Cererea de corpuri de iluminat moderne în stilul minimalist, este de asemenea, foarte mare. Pentru a crea un interior confortabil cu costuri minime, ce ar putea fi mai bun, decât corpurile de iluminat cu forme simple. Culorile trendy sunt alb, maro, gri si negru. Și, de asemenea, măsliniu, nisipiu, culoarea coniferelor, culoarea mierii și alte inspirații din natură.

Cine a spus că trebuie să renunți la candelabru? 

Dimpotrivă, acum i se acordă o importanță deosebită. Simte-te liber să îl transformi într-un accent al interiorului. Nu există restricții. Un candelabru de lux model minimalist va atrage de asemenea, atenția. Candelabrul ca obiect de artă, este o altă tendință la modă. Și nu îți fie teamă să atârni un candelabru mare într-o cameră mică, deoarece, astăzi este deja posibil. Desigur, cu condiția să nu acopere vizual camera.

Lămpile sferice, abajururile sub formă de bile din material transparent, translucid și chiar deloc transparent, nu și-au pierdut popularitatea în acest sezon. Sunt folosite în candelabre, în lumini de noapte și în iluminatul în cascadă. De asemenea, sunt relevante becurile rotunde fără nicio nuanță. Toate acestea se corelează perfect cu cerințele de ecologie și simplitatea aspectului.

De interes:  Cum alegi rochii pentru ocazii speciale

Alama este astăzi la vârf de popularitate

Ea înlocuiește cu succes argintul și aurul în interior. Dacă dorești să adaugi lux atmosferei – folosește acest material. Arată aristocratic și nobil. Alama intercalată va încălzi vizual spațiul și îl va face mai confortabil. Acordă atenție lămpilor de iluminat cu elemente din alamă.

Asimetria este foarte populară astăzi

Acest lucru se aplică nu numai mobilierului și amenajării acestuia, ci și formei lămpilor. Ele par să provoace clasicul strict și să preia cele mai fanteziste contururi, deoarece posibilitățile de iluminare cu LED, fac posibilă întruchiparea celor mai incredibile idei de design.

S-a vorbit mult despre nuanțele deschise care măresc vizual spațiul și îl fac proaspăt și aerisit. Acest lucru este adevărat, și totuși, nuanțele întunecate încălzesc vizual camera de culoare deschisă și îi adaugă confort. Pare că ți-ai fi amintit acest lucru și acum te oferi să introduci pete de culoare maro închis sau chiar negru în interior. Acest joc de contraste va arăta foarte impresionant și original.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.