Mero

5 motive pentru a alege platforma Mero

Știai că un procent de peste 75% au făcut deja o rezervare online în toate sectoarele? Încă eziți să instalezi platforma Mero programari pentru salonul tău de coafură sau de înfrumusețare? Te întrebi dacă programarea online este potrivită pentru tine?

În 2021, rezervările online vor fi un instrument esențial atunci când vine vorba de programări la salonul de înfrumusețare. Iată câteva motive!

1.Acces la efectuarea programărilor 24/7 cu rezervare online

Majoritatea clienților sunt ocupați în timpul zilei și nu sunt în măsură să apeleze salonul de înfrumusețare în timpul programului de lucru pentru a face o programare. Faptul că îți poți face o programare seara face lucrurile mult mai ușoare. Un instrument online de rezervare îți oferă opțiunea de a face o programare atunci când salonul  este închis și personalul nu poate răspunde la telefon. Clienții care decid să se programeze peste noapte, vor aprecia că pot rezerva o întâlnire online.

Și mai mult, o persoană care nu este client încă și care se uită la diferitele saloane disponibile pe smartphone-ul său, va tinde să rezerve mai mult într-un salon care oferă programări online decât într-unul care nu.

De interes:  Bilanț coronavirus 26 august: 953 de cazuri noi

2. O confirmare a programării este trimisă într-un minut

Când clientul își face rezervarea online, primește automat un SMS de confirmare în termen de 60 de secunde. Prin telefon, timpii de confirmare sunt adesea mai lungi pentru client și pot depăși 24 până la 48 de ore când vine vorba de weekend.

Prin urmare, un client își poate pierde răbdarea dacă nu poate ajunge la salon sau dacă timpul de așteptare la telefon este prea lung. Datorită rezervării online și confirmării prin SMS, această problemă nu mai apare!

3. Mai puțin absenteism datorită memento-ului programării

Ești un client care își uită programarea și nu mai merge la salonul beauty? Din nou, rezervarea online a coaforului se dovedește a fi un instrument foarte practic.

Acest lucru se datorează faptului că atunci când faci rezervări online, trebuie să furnizezi datele de contact, cum ar fi prenumele, numele și numărul de telefon. Înainte de fiecare întâlnire, sistemul de rezervare online trimite mementouri SMS sau notificări automate, ceea ce reduce considerabil absenteismul de la salon.

De interes:  Cum sa iti amenajezi boxa pentru depozitare?

4. Un instrument care îndeplinește obiceiurile tuturor

Rezervările online pentru un salon de înfrumusețare nu sunt doar pentru tineri. Acum, putem spune că aproape toate generațiile folosesc rezervarea online, fie că este vorba de rezervarea unui tren, a unui avion, a unei camere de hotel, a unei întâlniri medicale, a unui bilet la cinematograf. Deci, de ce să nu faci programări și la coafor? Sectorul devine digital și, în curând, să faci o programare online la salonul tău va fi un obicei ca oricare altul!

5. Ocuparea celor mai puțin solicitate nișe

Cu instrumentul de rezervare online, vei putea face rezervări de ultim moment și astfel, se poate completa agenda în orele de vârf. Studiile arată că peste 40% din rezervări se fac în 24 de ore de la întâlnire. Optând pentru platforma Mero se oferă clienților posibilitatea de a rezerva noaptea târziu sau în ultimul minut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.