Se apropie sezonul cadourilor! Ce reguli să respecți atunci când faci cadou un parfum?

Zafaran

Atunci când dorim să surprindem pe cineva drag oferindu-i un cadou special, un parfum va fi întotdeauna o alegere excelentă prin care ne putem dovedi afecțiunea, dragostea și prețuirea. Este foarte ușor să surprindem pe cineva drag cu un parfum dacă știm care este parfumul care îi place cel mai mult. Dar cum nu se poate să știm întotdeauna acest lucru, nu ne rămâne decât să apelăm la alte strategii care să ne ghideze spre alegerea parfumului ideal.

Iată câteva modalități prin care puteți alege un parfum pentru cineva drag:

Parfumul potrivit pentru ziua mamei

Primele sărbători în cinstea mamelor au avut loc în Grecia Antică, în timpul ceremoniilor dedicate lui Rhea, mama zeilor. Ea era zeița fertilității și zeița vieții. Astăzi, mamele de pretutindeni sunt sărbătorite primăvara, în anotimpul reînnoirii. Pentru această ocazie, un parfum este o alegere delicată de cadou. Ca întotdeauna, alegerea devine mai ușoară dacă știți care sunt preferințele și gusturile mamei, dar dacă nu cunoașteți aceste aspecte, asta nu vă împiedică să îi oferiți un parfum dintr-un alt registru olfactiv. Ziua Mamei are loc în luna martie, atunci când natura revine la viață. Parfumurile cu note florale, dar și aroma florii de portocal sunt perfecte pentru această ocazie. La fel ca revenirea zilelor luminoase și însorite, floarea de portocal este mângâietoare și strălucitoare. Optați, în general, pentru parfumuri cu note vesele, florale sau fructate, care aduc un omagiu mamelor și femeilor. Astfel de parfumuri sunt potrivite nu doar de Ziua Mamei, dar și la aniversarea mamei.

De interes:  Carcasa husa iPhone X Xs profesionala in magazinul Huse laptop

Parfumuri potrivite pentru bărbați

Dacă doriți să vă surprindeți tatăl, un bun prieten sau partenerul cu un parfum, din nou aveți două opțiuni. Fie cunoașteți care este parfumul pe care îl preferă și cel căruia îi este foarte loial și îi puteți oferi o versiune mai mare a acestuia, fie îi puteți oferi o apă de parfum dacă folosește de obicei o apă de toaletă. Puteți opta și pentru produse derivate pentru bărbați, cum ar fi cremă de ras, săpunuri, geluri de duș sau deodorante. Pe de altă parte, dacă știți că nu este foarte fidel parfumului său ori că își dorește să îl schimbe, puteți încerca parfumuri bărbați arăbești care sunt bogate în note lemnoase și în condimente puternice. Veți găsi foarte multe parfumuri masculine în categoria parfumurilor arăbești pentru bărbați.

Parfumuri ideale pentru o zi de naștere

Pentru a dărui cel mai potrivit parfum de ziua cuiva, aveți mai multe opțiuni. Prima opțiune este și cea mai ușoară, și anume știți numele parfumului preferat și prin urmare dăruiți persoanei dragi acest parfum. A doua opțiune este aceea de a surprinde persoana dragă cu un parfum complet nou, pe care îl poate folosi pentru ocazii speciale, pentru sărbători, evenimente festive sau weekend-uri. Este și mai bine dacă alături de parfum îi oferiți și o mică mostră. Astfel, va putea proba parfumul, iar dacă nu îi este pe plac, îl poate înlocui rapid cu un alt parfum. O altă opțiune este aceea de a-i oferi alte cadouri la fel de parfumate, cum ar fi un body mist sau o lumânare parfumată pentru casă. Lumânarea este un simbol foarte frumos, flacăra putând fi asociată cu tortul aniversar.

De interes:  4 motive importante ca poti sa ii oferi o haina de blana cadou iubitei tale

Nu în ultimul rând, poate doriți să vă faceți personal un cadou, ceea ce este întotdeauna o idee bună. Fie că doriți să încercați un parfum nou, fie că v-ar plăcea un nou parfum pentru o întâlnire sau pentru o ocazie specială, este esențial să alegeți un parfum care să se potrivească cu personalitatea și gusturile proprii și care să poată transmite tuturor o imagine autentică.

Iată că parfumurile sunt cadouri foarte versatile și pot fi oferite cu orice ocazie. Pe lângă aplicarea parfumului pe punctele de puls sau pe haine, poate fi folosit și pentru a spori prospețimea lenjeriei de pat și chiar pentru a îmbunătăți parfumul casei. A oferi cuiva un parfum este o modalitate fantastică prin care puteți să vă dovediți grija și afecțiune și puteți arăta că v-ați gândit mult la destinatar și la ce anume i-ar plăcea. În cele din urmă, a oferi cuiva un parfum este un mare semn de afecțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.